Header Ads Widget

They Want Me Gone (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și thriller "They Want Me Gone" 2022 cu actorii Emily Decker, Joslyn Jensen și Jennifer Lafleur. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "They Want Me Gone".


Despre filmul They Want Me Gone

They Want Me Gone este film american de groază, dramă și suspans din 2022 și este regizat de Drew Britton care a scris scenariul filmului împreună cu Jessica Farrell. Filmul îi are îi distribuție pe actorii Emily Decker, Joslyn Jensen, Jennifer Lafleur, Frank Mosley, Leonora Pitts, Stephen Plunkett și Alexia Rasmussen.


Filmul horror și thriller They Want Me Gone este produs de companiile Flexible Films și They Want Me Gone și a avut premiera în cinematografele americane și la cerere online pe internet în data de 9 Septembrie 2022.


Sinopsis la filmul They Want Me Gone

În timp ce se luptă să scape de sărăcia rurală împreună cu fiica ei, o mamă iubitoare îi suspectează pe cei mai apropiați că se întorc împotriva ei.





Distribuție Actori în filmul They Want Me Gone

Emily Decker, Joslyn Jensen, Jennifer Lafleur, Frank Mosley, Leonora Pitts, Stephen Plunkett, Alexia Rasmussen

Regizor
Drew Britton

Scenarist
Drew Britton, Jessica Farrell

Genul filmului
Dramă, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
9 Septembrie 2022 în cinematografele americane și la cerere online pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
They Want Me Gone titlul original, They Want Me Gone titlul în română

Este filmul They Want Me Gone pe HBO Max

Din păcate filmul They Want Me Gone încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul They Want Me Gone pe Netflix?

Din păcate filmul They Want Me Gone încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului They Want Me Gone

Lucrând din greu pentru a-și întreține fiica, Monica este o mamă singură, care încearcă să-și facă rostul în timp ce este prinsă în sărăcia rurală. După ani în care s-a luptat și s-a simțit închisă, ea devine îngrijorată că mai are șansa să plece. Însă împrejurimile încep să ia amploare pe măsură ce ea este prinsă în circumstanțe amenințătoare. Începe să se simtă sufocată și își pierde încrederea în oamenii din jurul ei, pe măsură ce dorința de a pleca și de a obține o viață mai bună pentru ea și fiica devine tot mai periculoasă.


Trailer la filmul "They Want Me Gone" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii