Header Ads Widget

The Whale (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "The Whale" 2022 cu actorii Brendan Fraser, Sadie Sink și Hong Chau. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Whale".


Despre filmul The Whale

The Whale este un film american dramă psihologică din 2022, regizat de Darren Aronofsky, după un scenariu scris de Samuel D. Hunter, bazat pe piesa omonimă a lui Hunter din 2012. Filmul îi are în distribuție pe Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Samantha Morton și Ty Simpkins.


Filmul dramă The Whale a avut premiera la cea de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 4 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografe în Statele Unite pe 9 decembrie 2022 de către A24. Filmul a primit recenzii în general pozitive.


Sinopsis la filmul The Whale

Un profesor de engleză izolat, care trăiește cu obezitate severă, încearcă să reia legătura cu fiica sa adolescentă înstrăinată pentru o ultimă șansă de mântuire.





Distribuție Actori în filmul The Whale

Brendan Fraser, Sadie Sink, Hong Chau, Ty Simpkins, Samantha Morton, Sathya Sridharan

Regizor
Darren Aronofsky

Scenarist
Samuel D. Hunter

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
4 septembrie 2022 la Festivalului Internațional de Film de la Veneția, 9 decembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Whale titlul original, The Whale titlul în română

Este filmul The Whale pe HBO Max

Din păcate filmul The Whale încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Whale pe Netflix?

Din păcate filmul The Whale încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Whale

Charlie, de 272 kg, de vârstă mijlocie, încearcă să reia legătura cu fiica sa de șaptesprezece ani. Cei doi s-au separat după ce Charlie și-a abandonat familia pentru iubitul său, care mai târziu a murit. Charlie a continuat să mănânce din cauza durerii și a vinovăției.



Citește review recenzie la filmul The Whale

Trailer la filmul "The Whale" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii