Header Ads Widget

The Storied Life of A.J. Fikry (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și comedie "The Storied Life of A.J. Fikry" 2022 cu actorii Kunal Nayyar, Christina Hendricks și Lucy Hale. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Storied Life of A.J. Fikry".


Despre filmul The Storied Life of A.J. Fikry

The Storied Life of A.J. Fikry este un film american de comedie și dramă lansat în 2022, regizat de Hans Canosa după un scenariu scris de Gabrielle Zevin. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Christina Hendricks, Lucy Hale, Kunal Nayyar, David Arquette, Scott Foley, Lauren Stamile, Mia Sinclair Jenness, Heidi Garza, Chase Ramsey, Alexander Pobutsky și Nate Richman.


Filmul de comedie The Storied Life of A.J. Fikry este produs de companiile BCDF Pictures, Empathy Machines și Three Point Capital și a fost lansat limitat în cinematografele americane pe data de 7 Octombrie 2022 de către Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul The Storied Life of A.J. Fikry

Soția lui A.J. Fikry a murit, librăria lui are probleme, iar acum prețuita sa ediție rară de poezii Edgar Allen Poe a fost furată. Cu toate acestea, când apare un pachet misterios, sosirea lui îi oferă șansa de a-și lua viața de la capăt și de a se bucura din nou.





Distribuție Actori în filmul The Storied Life of A.J. Fikry

Kunal Nayyar, Christina Hendricks, Lucy Hale, David Arquette, Scott Foley, Lauren Stamile, Mia Sinclair Jenness, Heidi Garza, Chase Ramsey, Alexander Pobutsky, Nate Richman, Sarah Ismail, Keri Safran, Chandra Michaels, Alicia Kelley, Miranda Roldán, Jeremiah Wenutu, Sheena Maxine Pruiett, Blaire Brown, Jordyn McIntosh, Tierre Diaz, Zachariah Supka, Stephen Reich, Charlotte Thanh Theresin, Eleah Burman, Jeffrey Vincent Thompson, Joe Penczak, Domenic Arduino, Lizzy Brooks, Tiffany Petranto, Harrison Sturgeon, Ineke Garbacz, Albert M. Chan, Faye Mbo, Jihyeong Kim, Keaton Morris-Stan, Brett Joseph DePetrillo, Julian Karian, Grace Aiello Antczak, Ian Dylan Hunt, Paul D. Messina

Regizor
Hans Canosa

Scenarist
Gabrielle Zevin

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
7 Octombrie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Storied Life of A.J. Fikry titlul original, The Storied Life of A.J. Fikry titlul în română

Este filmul The Storied Life of A.J. Fikry pe HBO Max

Din păcate filmul The Storied Life of A.J. Fikry încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Storied Life of A.J. Fikry pe Netflix?

Din păcate filmul The Storied Life of A.J. Fikry încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Storied Life of A.J. Fikry

Bazat pe cel mai bine vândut roman de la New York Times, viața proprietarului unei librării pe nume A.J. Fikry (Kunal Nayyar) nu decurge așa cum se aștepta, deoarece se luptă atât din punct de vedere emoțional, cât și financiar. După moartea tragică a soției sale, el se simte pierdut și lăsat în urmă în lumea care evoluează rapid de astăzi. În timp ce încearcă să-și mențină magazinul pe linia de plutire, începe să-și bea necazurile, ajungând în cele din urmă la fund când posesiunea sa cea mai de preț, o serie de poezii Edgar Allen Poe, este furată. Dar când un pachet misterios apare la librărie, neașteptata sosire îi dă lui Fikry un nou impuls în viață și în iubire, care sunt mai de preț decât și-a imaginat vreodată.


Trailer la filmul "The Storied Life of A.J. Fikry" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii