Header Ads Widget

Cei pe care îi urâm la nuntă (Film comedie Amazon Prime 2022) The People We Hate at the Wedding Trailer și Detalii

Film comedie "Cei pe care îi urâm la nuntă" 2022 cu actorii Allison Janney, Kristen Bell și Ben Platt. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The People We Hate at the Wedding".


Despre filmul Cei pe care îi urâm la nuntă

Cei pe care îi urâm la nuntă / The People We Hate at the Wedding este un film de comedie american regizat de Claire Scanlon dup[ un scenariu al surorilor Molyneux, bazat pe romanul cu același nume din 2016 al lui Grant Ginder. În film, tensiunile în familie cresc între frați în săptămâna premergătoare nunții surorii lor vitrege de la țară. În rolurile principale, Allison Janney, Ben Platt, Cynthia Addai-Robinson și Kristen Bell, alături de actori precum John Macmillan, Jorma Taccone, Dustin Milligan, Tony Goldwyn, Julian Ovenden, Karan Soni și Jaxon Goldenberg în roluri secundare.


Filmul de comedie Cei pe care îi urâm la nuntă / The People We Hate at the Wedding este produs de companiile Amazon Studios, FilmNation Entertainment și Wishmore și este programat să fie lansat pe 18 noiembrie 2022 de către Amazon Studios pe platforma de streaming Prime Video.


Sinopsis la filmul Cei pe care îi urâm la nuntă / The People We Hate at the Wedding

Frații americani care nu o duc prea bine financiar, Alice și Paul, acceptă fără tragere de inimă să participe la nunta surorii lor vitrege înstrăinate și bogate, în mediul rural englezesc, alături de mama lor, Donna.





Distribuție Actori în filmul Cei pe care îi urâm la nuntă

Allison Janney, Kristen Bell, Ben Platt, Cynthia Addai-Robinson, John Macmillan, Jorma Taccone, Dustin Milligan, Tony Goldwyn, Julian Ovenden, Karan Soni, Jaxon Goldenberg, Isaach De Bankolé, Davina Moon, Rufus Jones, Jonny Weldon, Rich Keeble, Lesley Ewen, Emma Davies, Lexi Janicek, Greg Barnett, Nathan Wiley, Rob Houchen, Alice Brittain, April Rock, Emily Lloyd-Saini, Juliet Guiness, Gracella Green, Milakale Kember, Richa Prakash, Nerissa Bradley, Benedict Wolf, Brandon Johnston, Philip Labey, Eugene Lin, Nas Ganev, Annie McGrath, Mara Huf, Mark Kitto, Miriam Engelbert, Pedro Minas, Lawrence Russell, Sheila Glass, Louise Susan Burke

Regizor
Claire Scanlon

Scenarist
Lizzie Molyneux-Logelin, Wendy Molyneux

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
18 noiembrie 2022 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The People We Hate at the Wedding titlul original, The People We Hate at the Wedding titlul în România

Este filmul Cei pe care îi urâm la nuntă pe Amazon Prime Video

Da, filmul Cei pe care îi urâm la nuntă / The People We Hate at the Wedding este disponibil pe Amazon Prime Video și îl puteți urmări pe platformă online și subtitrat.

Este filmul Cei pe care îi urâm la nuntă pe Netflix?

Din păcate filmul Cei pe care îi urâm la nuntă / The People We Hate at the Wedding încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cei pe care îi urâm la nuntă

Filmul îi urmărește pe frații americani Alice (Kristen Bell) și Paul (Ben Platt) care acceptă fără tragere de inimă să participe la nunta surorii lor vitrege înstrăinate și bogate (Cynthia Addai-Robinson) în mediul rural englez, alături de mama lor, Donna (Allison Janney). Pe parcursul săptămânii nunții, numeroasele schelete ale familiei sunt smulse din dulap, iar reîntâlnirea puțin probabilă oferă tuturor motivația de a-și avansa propria viață. O comedie de nuntă modernă pentru oricine, cu o familie ușor disfuncțională și oricine a fost forțat să participe la o nuntă pe care au încercat să o evite.


Trailer la filmul "The People We Hate at the Wedding" 2022 Cei pe care îi urâm la nuntă


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii