Header Ads Widget

The Minute You Wake Up Dead (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "The Minute You Wake Up Dead" 2022 cu actorii Cole Hauser, Jaimie Alexander și Morgan Freeman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Minute You Wake Up Dead".


Despre filmul The Minute You Wake Up Dead

The Minute You Wake Up Dead este un film de suspans și comedie american regizat de Michael Mailer după un scenariu scris împreună cu Timothy Holland. În rolurile principale joacă Cole Hauser, Jaimie Alexander și Morgan Freeman alături de actori precum Andrew Stevens, Darren Mann, Tony DeMil, Ben VanderMey, Kenneth Farmer, David Dahlgren, Liann Pattison, James Harlon Palmer și Dee Lucroy Dempsey.


Filmul thriller The Minute You Wake Up Dead va fi lansat în cinematografe, la cerere și platforme digitale pe 4 noiembrie 2022 și pe DVD și Blu-ray pe 13 decembrie 2022.


Sinopsis la filmul The Minute You Wake Up Dead

Un agent de bursă dintr-un orășel din sud se implică într-o înșelătorie de asigurări cu un vecin de alături, lucru care duce la mai multe crime.





Distribuție Actori în filmul The Minute You Wake Up Dead

Cole Hauser, Jaimie Alexander, Morgan Freeman, Andrew Stevens, Darren Mann, Tony DeMil, Ben VanderMey, Kenneth Farmer, David Dahlgren, Liann Pattison, James Harlon Palmer, Dee Lucroy Dempsey, Ronnie Yelverton, John Read, Mark Sandridge, John Dylan Atkins

Regizor
Michael Mailer

Scenarist
Timothy Holland, Michael Mailer

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
4 noiembrie 2022 în cinematografele americane, la cerere și platforme digitale

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Minute You Wake Up Dead titlul original, The Minute You Wake Up Dead titlul în România

Este filmul The Minute You Wake Up Dead pe HBO Max

Din păcate filmul The Minute You Wake Up Dead încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Minute You Wake Up Dead pe Netflix?

Din păcate filmul The Minute You Wake Up Dead încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Minute You Wake Up Dead

După ce un agent de bursă dubios dintr-un oraș mic începe să se întâlnească cu o chelneriță timidă, are loc o crimă șocantă -- iar unul dintre ei ar putea fi responsabil. Pe măsură ce se răspândește vestea că în spatele crimei se află bani, fiecare criminal din oraș își dorește partea lor din bani. O întorsătură șocantă a intrigii urmează alteia, iar o confruntare sângeroasă duce la un final uluitor.


Trailer la filmul "The Minute You Wake Up Dead" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii