Header Ads Widget

The Lost King (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "The Lost King" 2022 cu actorii Sally Hawkins, Harry Lloyd și Steve Coogan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Lost King".


Despre filmul The Lost King

The Lost King (Regele pierdut) este un film comedie-dramă britanic din 2022 regizat de Stephen Frears și scris de Steve Coogan și Jeff Pope. Este o ficționalizare a descoperirii în 2012 a rămășițelor regelui Richard al III-lea sub o parcare din Leicester. Filmul îi are în distribuție pe Sally Hawkins, Coogan și Harry Lloyd.


Filmul de comedie dramă The Lost King este produs de Pathé, Baby Cow Productions, BBC Film și Ingenious Media și este distribuit de Pathé în Franța și Elveția ca distribuitor independent și în Marea Britanie prin Warner Bros. Pictures. Filmul a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 10 septembrie 2022 și va fi lansat în Regatul Unit pe 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul The Lost King

O istorică amatoare sfidează instituția academică greoaie în eforturile ei de a găsi rămășițele regelui Richard al III-lea, care s-au pierdut timp de peste 500 de ani.





Distribuție Actori în filmul The Lost King

Sally Hawkins, Harry Lloyd, Steve Coogan, James Fleet, Jessica Hardwick, Robert Jack, John-Paul Hurley, Mahesh Patel, Sinead MacInnes, Phoebe Pryce, Benjamin Scanlan, James Rottger, Sharon Osdin, Alasdair Hankinson, Glenna Morrison, Adam Robb, Josie O'Brien, Kern Falconer, Simon Donaldson, Robert Maloney, Kim Carlton, Iman Akhtar, Lukas Svoboda, Violet Hughes, Lati Gbaja

Regizor
Stephen Frears

Scenarist
Steve Coogan, Jeff Pope

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
10 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 7 octombrie 2022 în cinematografele din Marea Britanie

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Lost King titlul original, The Lost King titlul în română

Este filmul The Lost King pe HBO Max

Din păcate filmul The Lost King încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Lost King pe Netflix?

Din păcate filmul The Lost King încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Lost King

În 2012, după ce au fost pierdute peste 500 de ani, rămășițele regelui Richard al III-lea au fost descoperite sub o parcare din Leicester. Căutarea fusese orchestrată de un istoric amator, Philippa Langley, ale cărei cercetări neîncetate fuseseră întâmpinate cu neînțelegere de către prietenii și familia ei și cu scepticism de către experți și academicieni. THE LOST KING este povestea adevărată a unei femei care a refuzat să fie ignorată și care i-a întrecut pe cei mai eminenti istorici ai țării, forțându-i să se gândească din nou la unul dintre cei mai controversați regi din istoria Angliei.


Trailer la filmul "The Lost King" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii