Header Ads Widget

The Inspection (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "The Inspection" 2022 cu actorii Jeremy Pope, Gabrielle Union și Bokeem Woodbine. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Inspection".


Despre filmul The Inspection

The Inspection este un film dramă american din 2022, scris și regizat de Elegance Bratton. Inspirat de experiențele din viața reală a lui Bratton, filmul urmărește un tânăr care se confruntă cu homofobie, atât într-o tabără de pregătire a marinei, cât și acasă de la mama sa. În rolurile principale, Jeremy Pope, Raúl Castillo, McCaul Lombardi, Aaron Dominguez, Nicholas Logan, Eman Esfandi, Andrew Kai, Aubrey Joseph, Bokeem Woodbine și Gabrielle Union.


Filmul dramă american The Inspection a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022 pe 8 septembrie 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 18 noiembrie 2022, de către A24.


Sinopsis la filmul The Inspection

Ellis French se înrolează în Corpul Marin și ajunge în tabăra de pregătire de pe Insula Parris, Carolina de Sud. El îndeplinește inițial cerințele fizice, dar nu reușește la fel de mult în a-și ascunde orientarea sexuală, făcându-l ținta unei terori aproape letale din partea instructorului de formare Leland Laws și a unui coleg, Laurence Harvey.





Distribuție Actori în filmul The Inspection

Jeremy Pope, Gabrielle Union, Bokeem Woodbine, Raúl Castillo, McCaul Lombardi, Nicholas Logan, Eman Esfandi, Aaron Dominguez, Aubrey Joseph, Andrew Kai, Tyler Merritt, Steve Mokate, Brad Napp, Daniel Williamson, Wynn Reichert, Jackie Andrews, Dina Marie, Jered Meeks

Regizor
Elegance Bratton

Scenarist
Elegance Bratton

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
8 septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 18 Noiembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Inspection titlul original, The Inspection titlul în română

Este filmul The Inspection pe HBO Max

Din păcate filmul The Inspection încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul The Inspection pe Netflix?

Din păcate filmul The Inspection încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Inspection

În repovestirea lui Elegance Bratton inspirată și profund emoționantă a propriei sale vieții, un tânăr, homosexual, negru, respins de mama sa și cu puține opțiuni pentru viitorul său, decide să se alăture Marinei, făcând tot ce este necesar pentru a reuși într-un sistem care l-ar fi dat deoparte. Dar chiar dacă se luptă cu prejudecățile adânc înrădăcinate și cu rutinele obositoare ale antrenamentului de bază, el găsește o camaraderie neașteptată, putere și sprijin în această nouă comunitate, oferindu-i un sentiment de apartenență câștigat cu greu, care îi va modela identitatea și îi va schimba pentru totdeauna viața.


Trailer la filmul "The Inspection" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii