Header Ads Widget

Spiritele din Inisherin (Film dramă 2022) The Banshees of Inisherin Trailer și Detalii

Film dramă "Spiritele din Inisherin" 2022 cu actorii Colin Farrell, Brendan Gleeson și Kerry Condon. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "The Banshees of Inisherin".


Despre filmul Spiritele din Inisherin

Spiritele din Inisherin / The Banshees of Inisherin este un film de comedie neagră din 2022, scris și regizat de Martin McDonagh. În film, doi prieteni de o viață se trezesc într-un impas când unul își încheie brusc relația, cu consecințe alarmante pentru amândoi. Filmul îi are în distribuție pe Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon și Barry Keoghan.


Filmul de comedie și dramă Spiritele din Inisherin / The Banshees of Inisherin a avut premiera la cea de-a 79-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 5 septembrie 2022, unde Colin Farrell a câștigat Cupa Volpi pentru cel mai bun actor, iar Martin McDonagh a câștigat Osella de Aur pentru cel mai bun scenariu. Este programat să fie lansat pe 21 octombrie 2022, de către Searchlight Pictures. Filmul a primit aprecieri de critică, criticii lăudând interpretările (în special pe cea a lui Colin Farrell) și regia și scenariul lui McDonagh. În România, filmul va fi lansat în cinematografe pe data de 3 februarie 2023.


Sinopsis la filmul Spiritele din Inisherin

Conflictul apare între doi prieteni când unul dintre ei își încheie brusc prietenia, cu consecințe alarmante pentru amândoi.





Distribuție Actori în filmul Spiritele din Inisherin

Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan, Pat Shortt, Gary Lydon, David Pearse, Sheila Flitton, Jon Kenny, Bríd Ní Neachtain

Regizor
Martin McDonagh

Scenarist
Martin McDonagh

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
5 septembrie 2022 la Festivalului Internațional de Film de la Veneția, 21 octombrie 2022 în cinematografe

Premiera în România
3 februarie 2023 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Banshees of Inisherin titlul original, Spiritele din Inisherin titlul în română

Este filmul Spiritele din Inisherin pe HBO Max

Din păcate filmul Spiritele din Inisherin / The Banshees of Inisherin încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Spiritele din Inisherin pe Netflix?

Din păcate filmul Spiritele din Inisherin / The Banshees of Inisherin încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Spiritele din Inisherin

Amplasat pe o insulă îndepărtată de pe coasta de vest a Irlandei, filmul THE BANSHEES OF INISHERIN îi urmărește pe prietenii de o viață Padraic (Colin Farrell) și Colm (Brendan Gleeson), care se trezesc într-un impas când Colm pune capăt în mod neașteptat prieteniei lor. Un Padraic uluit, ajutat de sora sa Siobhan (Kerry Condon) și de tânărul insular tulburat Dominic (Barry Keoghan), se străduiește să repare relația, refuzând să accepte un nu ca răspuns. Dar eforturile repetate ale lui Padraic nu fac decât să întărească hotărârea fostului său prieten și când Colm dă un ultimatum disperat, evenimentele escaladează rapid, cu consecințe șocante.


Trailer subtitrat la filmul "Spiritele din Inisherin" 2022 The Banshees of Inisherin


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și comedie Spiritele din Inisherin (2022) cu actorii Colin Farrell, Brendan Gleeson, Kerry Condon, Barry Keoghan, Pat Shortt, Gary Lydon, David Pearse, Sheila Flitton și Jon Kenny și regizat de Martin McDonagh.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii