Header Ads Widget

Terrifier 2 (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror "Terrifier 2" 2022 cu actorii David Howard Thornton, Lauren LaVera și Elliott Fullam. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Terrifier 2".


Despre filmul Terrifier 2

Terrifier 2 este un film american de groază slasher din 2022 scris, regizat și produs de Damien Leone. Este o continuare a lui Terrifier (2016) și este al doilea film din franciză. Acesta prezintă revenirea lui David Howard Thornton și Samantha Scaffidi, care i-au interpretat pe Art the Clown și pe Victoria Heyes în primul film, și îi are în rolurile principale pe Lauren LaVera, Elliot Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman și Casey Harnett. Povestea urmărește învierea lui Art și urmărirea lui Sienna Shaw (LaVera) și a fratelui ei mai mic Jonathan (Fullam) în noaptea de Halloween - la un an după ce a mutilat-o pe Victoria (Scaffidi), singura supraviețuitoare și apoi s-a sinucis în urma confruntării cu poliția.

Filmul provine dintr-un concept de lungmetraj pe care Leone a început să-l dezvolte la scurt timp după filmarea scurtmetrajului său de debut regizoral The 9th Circle (2009). Conceptul filmului planificat s-a concentrat în mare măsură pe o eroină într-un costum de înger care se luptă cu personajul Art. În cele din urmă, s-a prăbușit, dar după lansarea Terrifier (2016), Leone a vrut să readucă eroina ca protagonistă - ea va evolua în Sienna, cineva pe care Leone o descrie drept „inima și sufletul” lui Terrifier 2. Leone a petrecut trei luni la scrierea unui scenariu bazat pe personaje în urma criticilor față de lipsa de narațiune percepută a primului film.


Finanțarea filmului a fost exigentă, deoarece scenariul a fost mai ambițios decât primul film și necesita un buget mai mare. Leone a refuzat unele companii din cauza presiunii de a tăia scenariul și de a vinde drepturile personajului Art the Clown. Odată ce Leone a obținut finanțare de la investitori privați înainte de filmare, a lansat o campanie Indiegogo cu un obiectiv de 50.000 USD de a filma o scenă practică bazată pe efecte. Campania a fost un succes masiv, ajungând la peste 430% din obiectivul inițial, cu un total de donații de 250.000 USD. Este unul dintre numeroasele filme afectate de pandemia de COVID-19 la nivel mondial, filmarea principală fiind oprită la jumătatea anului 2020 din cauza blocajelor cauzate de pandemie. Filmările au fost reluate în luna septembrie a acelui an.

Filmul horror Terrifier 2 a avut premiera mondială la Festivalul de Film FrightFest pe 29 august 2022 și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 6 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Terrifier 2

După ce a fost înviat de o entitate sinistră, Art the Clown se întoarce în orașul temător din Miles County, unde țintește o adolescentă și fratele ei mai mic în noaptea de Halloween.





Distribuție Actori în filmul Terrifier 2

David Howard Thornton, Lauren LaVera, Elliott Fullam, Sarah Voigt, Kailey Hyman, Samantha Scaffidi, Felissa Rose, Tamara Glynn, Griffin Santopietro, Jenna Kanell, Catherine Corcoran, Georgia MacPhail, Chris Jericho, Sarah Grace Sanders, Jackie Adragna, Charlie McElveen, Wesley Holloway, Amelie McLain, Mark Langston, Amy Russ, Casey Hartnett, Owen Myre, Cory DuVal, Rachel Keefe, Michael Leavy, Phil Falcone, Ryan James, Gilbrando Acevedo, Johnath Davis, Jason Leavy, Loren W. Lepre, Marcus Slabine, Matthew Hammond, Sarah Voigt, Steven Della Salla, Reid Richards, Devon Roth, Michelle Santiago, Thomas Rickman, Jamie Root, Nedim Jahic, Craig Sapenoff, Jonathan A. Streetzel, Rick Styczynski, Ryan Denning, Steven Kiseleski, Marisa Bertani, Sheri Fairchild, Ross Caudill Jr., Thomas Smith, Briana Calcagno, Joshua Kirpach, Craig Loydgren, Robert Privitera, Mick Gaughan, Sarah Brill, Elizabeth Piper S., Johnny Ferri

Regizor
Damien Leone

Scenarist
Damien Leone

Genul filmului
Horror, Filme 2022

Data de lansare
29 august 2022 la Festivalul de Film FrightFest, 6 Octombrie 2022 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Terrifier 2 titlul original, Terrifier 2 titlul în română

Este filmul Terrifier 2 pe HBO Max

Din păcate filmul Terrifier 2 încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Terrifier 2 pe Netflix?

Din păcate filmul Terrifier 2 încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Terrifier 2

După ce a mutilat-o pe singura supraviețuitoare Victoria Heyes (Scaffidi) și s-a sinucis în urma confruntării cu poliția, Art (Thornton) este reînviat de o ființă sinistră un an mai târziu și începe vânătoarea a doi frați nebănuiți în zona Miles County în noaptea de Halloween.


Trailer la filmul "Terrifier 2" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii