Header Ads Widget

Stars at Noon (Film romantic 2022) Trailer și Detalii

Film romantic și thriller "Stars at Noon" 2022 cu actorii Margaret Qualley, Joe Alwyn și Benny Safdie. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Stars at Noon".


Despre filmul Stars at Noon

Stars at Noon este un film thriller romantic francez-american din 2022 regizat de Claire Denis, bazat pe romanul din 1986 The Stars at Noon de Denis Johnson, și cu actorii Margaret Qualley, Joe Alwyn, Benny Safdie, Danny Ramirez și John C. Reilly în rolurile principale. Filmul a fost selectat pentru a concura pentru Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2022, unde a câștigat Marele Premiu.


Filmul dramă romantică Stars at Noon este programat să fie lansat în Statele Unite de către A24 pe 14 octombrie 2022. Filmul a primit recenzii în general pozitive din partea criticilor contemporani, cei mai mulți dintre ei lăudând regia și performanțele distribuției, deși mulți alții au criticat ritmul și lipsa chimiei romantice.


Sinopsis la filmul Stars at Noon

În Nicaragua din 1984, un misterios om de afaceri englez și o jurnalistă americană încăpăţânată pornesc o poveste de dragoste, în timp ce în curând se implică într-un labirint periculos de minciuni și conspirații și sunt forțați să încerce să scape din țară.





Distribuție Actori în filmul Stars at Noon

Margaret Qualley, Joe Alwyn, Benny Safdie, Danny Ramirez, John C. Reilly, Nick Romano, Stephan Proaño, Monica Bartholomew, Carlos Bennett, Sebastian Donoso, Hector Moreno, Robin Duran, Jose Leonel Hernandez, Cristian Pulido, Luis Franco, Steven Garcia, Rogelio Chung, Dayan Rodriguez, Benito Tuñon, Moises Caballero, Bayardo Peralta, Emmanuel Barahona, Alexis Quintero, Carlos Serrano, Carlos Trujillo, Maria Quintero, Ariel Ortega, Daniel Diaz, Katia Semacarit, Miguel Rodriguez, Luis Barrios, Gustavo Pérez, Miroslava Morales, Elvira Rodriguez, Mark Headley, Alejandro Castroverde

Regizor
Claire Denis

Scenarist
Claire Denis, Léa Mysius, Andrew Litvack

Genul filmului
Dramă, Romantic, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
14 Octombrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Stars at Noon titlul original, Stars at Noon titlul în română

Este filmul Stars at Noon pe HBO Max

Din păcate filmul Stars at Noon încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Stars at Noon pe Netflix?

Din păcate filmul Stars at Noon încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Stars at Noon

Amplasat în timpul revoluției sandiniste din Nicaragua din 1984, filmul spunepovestea întâlnirii dintre un misterios om de afaceri britanic și o jurnalistă americană angajată să urmărească evoluțiile revoluției. Cei doi, mânați de o legătură puternică, vor fi protagoniștii unei povești de dragoste, rămânând pradă unui „labirint periculos de minciuni și conspirații”, încercând apoi să evadeze din țară.


Trailer la filmul "Stars at Noon" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii