Header Ads Widget

Spoiler Alert (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film comedie dramă "Spoiler Alert" 2022 cu actorii Jim Parsons, Ben Aldridge și Sally Field. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Spoiler Alert".


Despre filmul Spoiler Alert

Spoiler Alert este un film dramă romantic biografic american regizat de Michael Showalter, după un scenariu scris de David Marshall Grant și Dan Savage, bazat pe memoriile Spoiler Alert: The Hero Dies de Michael Ausiello. Filmul urmărește ultimele 11 luni din viața fotografului Kit Cowan, de la diagnosticul său cu cancer în stadiu terminal și până la moartea sa, prin ochii partenerului său de 14 ani și mai târziu a soțului său, Michael Ausiello și a relației lor. Filmul îl are în tol principal pe Jim Parsons în rolul lui Ausiello, alături de Ben Aldridge și Sally Field.


Filmul de comedie romantică Spoiler Alert: The Hero Dies este produs de companiile Semi-Formal Productions și That's Wonderful Productions și este programat să fie lansat de Focus Features pe 2 decembrie 2022.


Sinopsis la filmul Spoiler Alert

Povestea relației dintre Michael Ausiello și Kit Cowan, care ia o întorsătură tragică atunci când Cowan este diagnosticat cu cancer în stadiu terminal.





Distribuție Actori în filmul Spoiler Alert

Jim Parsons, Ben Aldridge, Sally Field, Bill Irwin, Josh Pais, Tara Summers, Nikki M. James, Antoni Porowski, Shunori Ramanathan, Jeffery Self, Supriya Ganesh, Winslow Bright, Kate Pittard, Sadie Scott, Scott Burik, Christine Renee Miller, Allegra Heart, Paco Lozano, Erica Cho, Eleni Yiovas, Brody Caines

Regizor
Michael Showalter

Scenarist
David Marshall Grant, Dan Savage

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
21 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 7 octombrie limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Spoiler Alert titlul original, Spoiler Alert titlul în română

Este filmul Spoiler Alert pe HBO Max

Din păcate filmul Spoiler Alert încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Spoiler Alert pe Netflix?

Din păcate filmul Spoiler Alert încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Spoiler Alert

Bazat pe cel mai bine vândut memoriu al lui Michael Ausiello „Spoiler Alert: The Hero Dies”, filmul este o poveste emoționantă, amuzantă despre viață și despre modul în care relația lui Michael și Kit se transformă și devine mai profundă atunci când unul dintre ei se îmbolnăvește.


Trailer la filmul "Spoiler Alert" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii