Header Ads Widget

Smaranda Luna (Smaranda Ciceu)

Toate filmele, serialele și biografia actriței Smaranda Luna (Smaranda Ciceu) cunoscută pentru filmul Closer to the Moon, filmele de scurtmetraj Trafic, A New Man, In This Place, My American Baby și serialele Behind the Scenes, Harley and the Davidsons și Patti and Marina.



Biografia actriței Smaranda Luna (Smaranda Ciceu)

Smaranda Luna (cunoscută în România sub numele Smaranda Ciceu) este actriță, comediantă stand up și scriitoare. Ea a emigrat în SUA cu o bursă Fulbright după ce a absolvit Conservatorul Național de Arte Dramatice din București, România. Ea deține un master în actorie de la Universitatea Texas din Austin.

Smaranda Luna a fost selectată ca unul dintre creatorii digitali ai Festivalului de Film Tribeca pentru serialul de comedie neagră Patti and Marina, pe care a co-scris-o și produs-o.

Vorbește fluent româna, franceză și spaniolă.

Unele dintre creditele ei includ Closer to the Moon, Harley and the Davidsons, Trafic, Whohaha, The Comedy Store L.A, The Hollywood Improv, The Pasadena Icehouse, IO West, UCB LA, Out of Bounds Comedy Festival, Second City Los Angeles Diversity in Festivalul de comedie, Brody Land Studios Budapesta, Camden Comedy House Londra, Soho Comedy Club London, Sziget Festival Budapesta și numeroase producții de teatru de capital.

Pre-pandemie (acestea erau vremurile) ea a fost gazda/producătoarea Low Key Variety Show, un spectacol lunar de varietăți din East Side, Los Angeles, care se concentra pe evidențierea artiștilor din diverse medii și discipline artistice.

Smaranda Ciceu s-a căsătorit cu actorul american Gabriel Luna pe 20 februarie 2011 și a preluat numele acestuia, jucând acum în filme sub numele Smaranda Luna. Ei locuiesc în Los Angeles.

Filmele și serialele actriței Smaranda Luna (Smaranda Ciceu)

 Bernie (Scurt)
Alyssa
 2018Do Not Go Gentle (Scurt)
 2017Patti and Marina (Serial)
Marina
 2016Harley and the Davidsons (Serial)
Girl 2
 2014Closer to the Moon
Prostitute #1 (ca Smaranda Ciceu)
 2013Nikolai (Scurt)
Pesha
 2012Behind the Scenes (Serial)
Ava Black
 2012Belle of the Ball (Scurt)
Sue
 2011My American Baby (Scurt)
Helen
 2010In This Place (Scurt)
Jane Stampe (ca Smaranda Ciceu)
 2009A New Man (Scurt)
Desislava (ca Smaranda Ciceu)
 2004Trafic (Scurt)
The other girl (ca Smaranda Ciceu)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii