Header Ads Widget

Slayers (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film de comedie horror "Slayers" 2022 cu actorii Thomas Jane, Malin Akerman și Abigail Breslin. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Slayers".


Despre filmul Slayers

Slayers este un viitor film de groază de comedie americană, scris, produs și regizat de K. Asher Levin. În rolurile principale îi găsim pe actorii Thomas Jane, Malin Akerman, Abigail Breslin, Kara Hayward, Jack Donnelly, Lydia Hearst, Ashley Reyes, Riley Del Rey, Galen Howard și Sawyer Sharbino.


Filmul dramă a fost produs de companiile BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions și Fasehun Films și este programat să fie lansat în cinematografe și digital pe 21 octombrie 2022 în Statele Unite.


Sinopsis la filmul Slayers

Un grup de influenseri superstaruri online sunt invitați la conacul unui miliardar izolat doar pentru a se trezi prinși în bârlogul unui vampir rău. Singura lor cale de ieșire este să fie salvați de un jucător online celebru și de un vânător de vampiri de școală veche.





Distribuție Actori în filmul Slayers

Thomas Jane, Malin Akerman, Abigail Breslin, Kara Hayward, Jack Donnelly, Lydia Hearst, Ashley Reyes, Riley Del Rey, Galen Howard, Sawyer Sharbino, CG Lewis, Emmy James, Adam Ambruso, Julia Sandstrom, Ella Noel, Ash T, Sophie Fergi, Tamas Nadas, Stephen Butchko

Regizor
K. Asher Levin

Scenarist
Zack Imbrogno, K. Asher Levin

Genul filmului
Comedie, Fantastic, Horror, Filme 2022

Data de lansare
21 octombrie 2022 în cinematografe și digital în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Slayers titlul original, Slayers titlul în română

Este filmul Slayers pe HBO Max

Din păcate filmul Slayers încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Slayers pe Netflix?

Din păcate filmul Slayers încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Slayers

Elliot Jones, ucigașul de vampiri, și-a făcut misiunea vieții să se răzbune pe vampirii care i-au ucis fiica adolescentă. După ani în care i-a urmărit, el a ajuns în sfârșit la baza lor secretă și ascunsă. Dar pentru a ajunge la ei va trebui să folosească o echipă pestriță de superstaruri din rețelele sociale. Intră în „The Stream Team”: Jules, petrecărețul, Flynn, jucătorul profesionist gen-z și echipa lor de creatori de tendințe și deschizători de drumuri! Cu peste o sută de milioane de urmăritori combinați, aceștia au atras atenția miliardarului izolat Beverly Rektor, care îi invită să petreacă în complexul ei de vacanță în vaaloare de milioane de dolari. Ei descoperă curând că acești oameni bogați nu sunt alții decât vampirii antici pe care Elliot Jones îi urmărește. Când echipa este ținută captivă într-o casă a ororilor pentru a servi planului vampirilor de a cuceri lumea, Elliott este singura lor speranță de supraviețuire. Pe măsură ce își unește forțele cu Flynn, o ucigașă de vampiri și ea, va doborî el hoarda de vampiri și va salva The Stream Team?


Trailer la filmul "Slayers" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii