Header Ads Widget

Asta spune ea (Film dramă 2022) She Said Trailer subtitrat și Detalii

Film dramă "Asta spune ea" 2022 cu actorii Carey Mulligan, Zoe Kazan și Patricia Clarkson. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "She Said".


Despre filmul Asta spune ea

Asta spune ea / She Said este un film dramă biografic american regizat de Maria Schrader, scris de Rebecca Lenkiewicz și produs de Brad Pitt, Dede Gardner și Jeremy Kleiner. Se bazează pe cartea cu același nume din 2019 scrisă de Jodi Kantor și Megan Twohey, jurnaliști de la The New York Times, care au dezvăluit istoria lui Harvey Weinstein de abuz și hărțuire sexuală împotriva femeilor. Filmul descrie munca depusă de jurnaliștii Jodi Kantor și Megan Twohey pentru a descoperi povestea acuzațiilor de hărțuire sexuală ale lui Harvey Weinstein. În rolurile principale îi avem pe actrițele Carey Mulligan și Zoe Kazan în rolul lui Twohey și, respectiv, Kantor.

Cartea a fost opționată în 2018, iar filmul a fost anunțat în 2021 ca o coproducție între Annapurna Pictures și Plan B Entertainment. Filmările au avut loc la New York cu directorul de imagine Natasha Braier. În timpul post-producției, montajul a fost finalizat de Hansjörg Weißbrich, iar partitura filmului a fost compusă de Nicholas Britell.


Filmul dramă Asta spune ea / She Said va avea premiera mondială la cel de-al 60-lea Festival de Film de la New York pe 13 octombrie 2022 și este programat să fie lansat în cinematografele din Statele Unite ale Americii pe 18 noiembrie 2022, de Universal Pictures. În România, filmul va avea premiera pe 25 noiembrie 2022 subtitrat în cinematografele românești.


Sinopsis la filmul Asta spune ea

Reporterii New York Times Megan Twohey și Jodi Kantor descoperă una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a ajutat la lansarea mișcării #MeToo și a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood.





Distribuție Actori în filmul Asta spune ea

Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, Andre Braugher, Samantha Morton, Tom Pelphrey, Jennifer Ehle, Adam Shapiro, Elle Graham, Anastasia Barzee, Sean Cullen, Maren Lord, George Walsh, Angela Yeoh, Keilly McQuail, Maren Heary, Dalya Knapp, Hilary Greer, Wesley Holloway, Sarah Ismail, Tina WongLu, Emma O'Connor, Stephen Dexter, Leah Kreitz, Rand Faris, Nancy Ellen Shore, Anita Sabherwal, Davram Stiefler, Brad Neilley, John Mazurek, Stephanie Heitman, Ruby Thomas, Raina Pellinger, Jason Hewitt, Justine Colan, Mike Spara, Sujata Eyrick, Steven Bitterman, Liam Edwards, Norah Feliciano, Mike Houston, Bob Leszczak, Kelly Rian Sanson, Neil Schleifer, Lauren Yaffe

Regizor
Maria Schrader

Scenarist
Rebecca Lenkiewicz

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
13 octombrie 2022 Festival de Film de la New York, 18 noiembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
25 noiembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
She Said titlul original, Asta spune ea titlul în română

Este filmul Asta spune ea pe HBO Max

Din păcate filmul Asta spune ea / She Said încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Asta spune ea pe Netflix?

Din păcate filmul Asta spune ea / She Said încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Asta spune ea

De două ori nominalizată la premiul Oscar, Carey Mulligan (omising Young Woman, An Education) și Zoe Kazan (The Plot Against America limited series, The Big Sick) joacă rolul reporterilor New York Times Megan Twohey și Jodi Kantor, care împreună au descoperit una dintre cele mai importante povești ale unei generații – o poveste care a ajutat la propulsarea mișcării #Metoo, a spulberat decenii de tăcere în jurul subiectului agresiunii sexuale la Hollywood și a schimbat pentru totdeauna cultura americană.


Trailer subtitrat la filmul "Asta spune ea" 2022 She Said

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă Asta spune ea / She Said (2022) cu actorii Carey Mulligan, Zoe Kazan, Patricia Clarkson, Andre Braugher, Samantha Morton, Tom Pelphrey, Jennifer Ehle, Adam Shapiro și Elle Graham și regizat de Maria Schrader.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii