Header Ads Widget

Intervenţie brutală (Film acțiune 2022) Savage Salvation Trailer și Detalii

Film acțiune și thriller "Intervenţie brutală" 2022 cu actorii Robert De Niro, Jack Huston și John Malkovich. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Savage Salvation".


Despre filmul Intervenţie brutală

Intervenţie brutală / Savage Salvation (intitulat și Wash Me in the River) este un film de acțiune și suspans american din 2022, regizat de Randall Emmett după un scenariu scris de Adam Taylor Barker și Chris Sivertson. Filmul urmărește un dependent de opioide care se recuperează și caută să se răzbune pe dealerii responsabili de vânzarea drogurilor care au dus la moartea logodnicei sale. În rolurile principale ale filmului joacă Robert De Niro, Jack Huston, John Malkovich, Quavo și Willa Fitzgerald, alături de actori precum Dale Dickey, Winter Ave Zoli, Lindsay Pulsipher, Swen Temmel, Katalina Viteri, Tyler Jon Olson, Celeste Fianna și Tierney Smith.


Filmul de acțiune și thriller Intervenţie brutală / Savage Salvation este produs de companiile The Avenue Entertainment, BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions, Emmett/Furla/Oasis Films și este programat să fie lansat în cinematografele americane în data de 2 decembrie 2022 de către Avenue Entertainment.


Sinopsis la filmul Intervenţie brutală

După ce și-a pierdut logodnica din cauza unei supradoze de heroină, un dependent de droguri reabilitat caută să se răzbune pe cartelul responsabil de furnizarea drogurilor cu un șerif simpatic pe urme.





Distribuție Actori în filmul Intervenţie brutală

Robert De Niro, Jack Huston, John Malkovich, Willa Fitzgerald, Dale Dickey, Winter Ave Zoli, Lindsay Pulsipher, Swen Temmel, Katalina Viteri, Tyler Jon Olson, Celeste Fianna, Tierney Smith, Quavo, Clay Wilcox, Julie Oliver-Touchstone, J. Oscar Simmons, Sean Kael Williams, Miller Garfinkel, Trent L. Horn, Macy Kyla Weathersby, Max Walls, Lauren Johnson

Regizor
Randall Emmett

Scenarist
Adam Taylor Barker, Chris Sivertson

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
2 decembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Savage Salvation titlul original, Intervenţie brutală titlul în România

Este filmul Intervenţie brutală pe HBO Max

Din păcate filmul Intervenţie brutală / Savage Salvation încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Intervenţie brutală pe Netflix?

Din păcate filmul Intervenţie brutală / Savage Salvation încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Intervenţie brutală

Sherifful Church (Robert De Niro) și Detectivul Zeppelin se străduiesc să păstreze liniștea în orașul lor dur, unde singurele două interese ale rezidenților sunt biserica sau oxicodona. Proaspăt logodiți Shelby John (Jack Huston) și Ruby Red își doresc un nou început. Ei decid să aibă o familie împreună și să se oprească din a se droga, cu sprijinul lui Peter, cumnatul lui Ruby (John Malkovich). Cu toate acestea, Shelby o descoperă pe iubita lui Ruby moartă pe veranda lor înainte ca ea să-și poată îndeplini dorința finală: să fie botezată în râu și spălată de păcatele ei trecute. Plină de furie aprinsă, Shelby pornește într-o misiune răzbunătoare pentru a îndrepta tot răul făcut lui Ruby de fiecare verigă a lanțului de trafic de droguri. Înarmat cu nimic altceva decât adrenalină și un pistol cu cuie, Shelby își alungă dealerii și drogații unul câte unul până ajunge în vârf. Sherifful Church și detectivul Zeppelin trebuie să alerge contra cronometru pentru a pune capăt misiunii justițiare a lui Shelby înainte ca lupta sa cu Lordul Crimei Coyote (Quavo) să transforme întreg orașul într-o baie de sânge.


Trailer la filmul "Savage Salvation" 2022 Intervenţie brutală


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii