Header Ads Widget

Sam & Kate (Film comedie 2022) Trailer și Detalii

Film comedie "Sam & Kate" 2022 cu actorii Jake Hoffman, Sissy Spacek și Dustin Hoffman. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Sam & Kate".


Despre filmul Sam & Kate

Sam și Kate este un film de comedie american scris și regizat de Darren Le Gallo și cu Dustin Hoffman, Sissy Spacek, Jake Hoffman și Schuyler Fisk în rolurile principale. Va fi debutul regizoral al lui Le Gallo, iar soția lui Amy Adams va servi ca producător executiv. În alte roluri joacă actorii Henry Thomas, Tyler Labine, Elizabeth Faith Ludlow, Dylan McNamara, Elizabeth Becka, Pat Dortch, DeMorris Stroud și John Charles Harnett.


Filmările au început în Thomasville, Georgia, în februarie 2022, iar în aprilie 2022, s-a anunțat că filmările s-au încheiat. În septembrie 2022, a fost anunțat că Vertical Entertainment a achiziționat drepturile de distribuție în America de Nord și Marea Britanie/Irlanda pentru film, care va fi lansat pe 11 noiembrie 2022. Filmul Sam și Kate va avea premiera și la Festivalul de Film de la Austin.


Sinopsis la filmul Sam & Kate

Sam se întoarce acasă pentru a avea grijă de tatăl lui Bill, a cărui sănătate nu e prea bună. Sam se îndrăgostește de Kate, iar Bill se îndrăgostește de mama acesteia.





Distribuție Actori în filmul Sam & Kate

Jake Hoffman, Sissy Spacek, Dustin Hoffman, Schuyler Fisk, Henry Thomas, Tyler Labine, Elizabeth Faith Ludlow, Dylan McNamara, Elizabeth Becka, Pat Dortch, DeMorris Stroud, John Charles Harnett, Steven Allen, Larry Larson

Regizor
Darren Le Gallo

Scenarist
Darren Le Gallo

Genul filmului
Comedie, Filme 2022

Data de lansare
11 Noiembrie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Sam & Kate titlul original, Sam & Kate titlul în România

Este filmul Sam & Kate pe HBO Max

Din păcate filmul Sam & Kate încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Sam & Kate pe Netflix?

Din păcate filmul Sam & Kate încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Sam & Kate

O dramă de familie care vorbește despre viață și care are loc într-un oraș mic din inima țării. Dustin Hoffman îl joacă pe BILL, un tată iubitor al cărui fiu SAM (Jake Hoffman), s-a întors acasă pentru a avea grijă de Bill și de sănătatea lui șubredă. În acest timp ce stă acasă, Sam se îndrăgostește de o localnică, KATE (Schuyler Fisk). În același timp, Bill începe să se îndrăgostească de mama ei, TINA (Sissy Spacek). Cursul iubirii adevărate nu se desfășoară niciodată lin, iar acești patru vor fi forțați să-și confrunte trecutul în timp ce încearcă să facă ca o nouă iubire să funcționeze în viața lor.


Trailer la filmul "Sam & Kate" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii