Header Ads Widget

Sălbatic este vântul (Film dramă Netflix 2022) Wild is the Wind Trailer și detalii

Film dramă și crime produs de Netflix "Sălbatic este vântul" 2022 cu actorii: Mothusi Magano, Frank Rautenbach și Chris Chameleon. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Wild is the Wind".


Despre filmul Sălbatic este vântul

Sălbatic este vântul / Wild is the Wind este un film sud african dramă cu crime din 2022, regizat de Fabian Medea care a scris și scenariul. În film, tensiunile rasiale și corupția ajung la apogeu într-un oraș mic, segregat, după ce poliția găsește cadavrul unei tinere Africaans într-un tufiș. În distribuția filmului îi avem pe actorii Mothusi Magano, Frank Rautenbach, Chris Chameleon, Mona Monyane, Nicolus Moitoi, Izel Bezuidenhout, Phoenix Baaitse, Deon Coetzee, Brendon Daniels și Michelle Douglas.


Filmul dramă Sălbatic este vântul / Wild is the Wind este produs de compania Known Associates Entertainment și va fi lansat online și subtitrat în România în data de 28 octombrie pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Sălbatic este vântul

Într-un oraș mic, un polițist corupt se luptă să își asume responsabilitatea pentru rolul său în arestarea pe nedrept a unui adolescent de culoare acuzat de uciderea brutală a unei tinere Africaans.





Distribuție Actori în filmul Sălbatic este vântul:

Mothusi Magano, Frank Rautenbach, Chris Chameleon, Mona Monyane, Nicolus Moitoi, Izel Bezuidenhout, Phoenix Baaitse, Deon Coetzee, Brendon Daniels, Michelle Douglas, Nicola Hanekom, Campbell Meas, Louw Venter, Erica Wessels

Regizor: Fabian Medea

Scenariști: Fabian Medea

Genul filmului: Crime, Dramă, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 28 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 28 Octombrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Africa de Sud

Cunoscut și ca
Wild is the Wind titlul original, Sălbatic este vântul titlul în română

Este filmul Sălbatic este vântul pe Netflix

Da, filmul Sălbatic este vântul este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 28 Octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Sălbatic este vântul

Vusi, un polițist negru dintr-un orășel din Africa de Sud, și John, partenerul său alb și cel mai bun prieten, iau o decizie îndoielnică de a fura o rezervă de cocaină în timpul unui bust de trafic sexual. Ambii sunt disperați după bani: Vusi să părăsească acest oraș rural în căutarea unei vieți mai bune în Joburg; John pentru a-și salva ferma familiei care se confruntă cu executarea silită. După ce își încheie înțelegerea cu lordul criminal local Mongo, sunt chemați la locul uciderii tinerei Melissa Van Der Walt, fiica de 17 ani a măcelarului local. Tensiunile clocotesc în oraș, când unii cetățeni albi ajung la concluzia că criminalul trebuie să fie negru. Inițial, ancheta îl indică pe fostul iubit al Melissei, Hennie, dar când alibiul său este valabil, Vusi și John îl urmăresc pe următorul suspect probabil, Sonnyboy, un băiat de culoare în vârstă de 20 de ani cu antecedente de crimă, care se întâlnea cu Melissa în perioada în care a fost omorâtă.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Sălbatic este vântul (2022) Wild is the Wind

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și crime Sălbatic este vântul (2022) cu actorii Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Susan Radder, Walid Benmbarek, Noortje Herlaar, Jenny Hsia și Lawrence Sheldon și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii