Header Ads Widget

Rosaline (Film romantic Disney+ 2022) Trailer și Detalii

Film comedie romantică "Rosaline" 2022 cu actorii Kaitlyn Dever, Isabela Merced și Minnie Driver. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Rosaline".


Despre filmul Rosaline

Rosaline este un film american de comedie romantică din 2022, regizat de Karen Maine, după un scenariu de Scott Neustadter și Michael H. Weber, cu Kaitlyn Dever, Sean Teale, Isabela Merced, Kyle Allen, Bradley Whitford, Christopher McDonald și Minnie Driver în rolurile principale. Filmul se bazează pe romanul pentru tineri adulți din 2012, When You Were Mine de Rebecca Serle, care, la rândul său, a fost inspirat de Romeo și Julieta a lui William Shakespeare.


Filmul de comedie și romantism Rosaline a avut premiera mondială pe 6 octombrie 2022 la Teatrul El Capitan și a fost lansat pe 14 octombrie 2022, pe Hulu în Statele Unite, Disney+ la nivel internațional și Star+ în America Latină. În România, filmul Rosaline a avut premiera online și subtitrat pe platforma de streaming Disney Plus.


Sinopsis la filmul Rosaline

O repovestire comică a piesei de teatru „Romeo și Julieta” de Shakespeare, spusă din punctul de vedere al fostei iubite părăsită a lui Romeo, Rosaline, femeia pe care Romeo pretinde că o iubește pentru prima dată înainte de a se îndrăgosti de Julieta.





Distribuție Actori în filmul Rosaline

Kaitlyn Dever, Isabela Merced, Kyle Allen, Sean Teale, Spencer Stevenson, Bradley Whitford, Christopher McDonald, Minnie Driver, Nico Hiraga, Alistair Toovey, Alhaji Fofana, Mercedes Colon, Nicholas Rowe, Valentina Carnelutti, Lew Temple, Henry Hunter Hall, Francesca De Cupis, Brice Martinet, Prince Obi, Giulio Greco, Maurizio Bousso, Anton Alexander, Miloud Mourad Benamara, Carol Lauro, Pietro Pace, Alex Marchi, Giulia de Girolamo, Pierpaolo Palladino, Sebastian Gimelli Morosini, Marco Zingaro

Regizor
Karen Maine

Scenarist
Scott Neustadter, Michael H. Weber

Genul filmului
Comedie, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
6 octombrie 2022 în cinematografele americane, 14 octombrie 2022 pe Hulu

Premiera în România: 14 octombrie 2022 online subtitrat pe Disney Plus România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Disney Plus România

Cunoscut și ca
Rosaline titlul original, Rosaline titlul în România

Este filmul Rosaline pe Disney Plus

Da, filmul Rosaline este pe platforma de streaming Disney Plus și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 14 octombrie 2022 aici pe Disney Plus România.

Este filmul Rosaline pe Netflix?

Din păcate filmul Rosaline încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Rosaline

„Rosaline” este o întorsătură comică a piesei de teatru „Romeo și Julieta” a lui Shakespeare, în care povestea clasică de dragoste este spusă din perspectiva verișoarei Julietei, Rosaline (Kaitlyn Dever), care se întâmplă să fie fosta iubită recentă a lui Romeo. Zdrobită când Romeo (Kyle Allen) o părăsește după ce a întâlnit-o pe Julieta (Isabela Merced), Rosaline, ascuțită la minte, dar idealistă, plănuiește să zădărnicească celebra poveste de dragoste și să-și recâștige iubitul.


Trailer la filmul "Rosaline" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii