Header Ads Widget

Poker Face (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Poker Face" 2022 cu actorii Russell Crowe, Elsa Pataky și Liam Hemsworth. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Poker Face".


Despre filmul Poker Face

Poker Face este un film american de suspans din 2022 regizat de Russell Crowe după un scenariu scris împreună cu Stephen M. Coates. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Russell Crowe, Elsa Pataky și Liam Hemsworth, alături de Jacqueline McKenzie, Matt Nable, RZA, K Callan, Lynn Gilmartin, Daniel MacPherson, Dan Matteucci, Benedict Hardie și Molly Grace în roluri secundare.


Filmul thriller Poker Face este produs de companiile Rebellion Studios, Alceon Entertainment Partners, Arclight Films și Catchlight Studios și va avea premiera mondială pe 16 octombrie 2022 la Festivalul de Film de la Roma,urmând ca pe 16 noiembrie 2022 să fie lansat în cinematografele americane de către Screen Media Films.


Sinopsis la filmul Poker Face

Russell Crowe îl interpretează pe Jake, un miliardar din tehnologie care își adună prietenii din copilărie la moșia sa din Miami pentru ceea ce se transformă într-un joc de poker cu mize mari. Acei prieteni au o relație de iubire și ură cu gazda, un maestru jucător/planificator de poker, iar el a inventat o schemă elaborată menită să le aducă o anumită dreptate tuturor. Cu toate acestea, Jake se trezește că trebuie să-și regândească strategia atunci când conacul său din Miami este preluat cu forța de un invadator periculos, ale cărui joburi anterioare s-au încheiat cu crimă și incendiere.





Distribuție Actori în filmul Poker Face

Russell Crowe, Elsa Pataky, Liam Hemsworth, Jacqueline McKenzie, Matt Nable, RZA, K Callan, Lynn Gilmartin, Daniel MacPherson, Dan Matteucci, Benedict Hardie, Molly Grace, Steve Bastoni, Paul Tassone, Addam Bramich, Jemima Quinn, Zack Grech, Oscar Mitchell

Regizor
Russell Crowe

Scenarist
Stephen M. Coates, Russell Crowe

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
16 octombrie 2022 la Festivalul de Film de la Roma, 16 noiembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Poker Face titlul original, Poker Face titlul în România

Este filmul Poker Face pe HBO Max

Din păcate filmul Poker Face încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Poker Face pe Netflix?

Din păcate filmul Poker Face încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Poker Face

Amplasat în lumea pokerului cu mize mari, Russell Crowe joacă rolul miliardarului din tehnologie și jucătorului de noroc Jake Foley, care oferă celor mai buni prieteni ai săi o noapte pe care nu o vor uita niciodată, șansa de a câștiga mai mulți bani decât au visat vreodată. Dar pentru a juca, vor trebui să renunțe la singurele lucruri pe care își petrec toată viața încercând să le păstreze... secretele. Pe măsură ce jocul se desfășoară, prietenii vor descoperi care este cu adevărat miza jocului.


Trailer la filmul "Poker Face" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii