Header Ads Widget

Out of the Blue (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film romantic și thriller "Out of the Blue" 2022 cu actorii Diane Kruger, Ray Nicholson și Hank Azaria. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Out of the Blue".


Despre filmul Out of the Blue

Out of the Blue este un film de suspans american din 2022 scris și regizat de Neil LaBute. Filmul îi are în rolurile principale pe Diane Kruger și Ray Nicholson, alături de actori precum Hank Azaria, Chase Sui Wonders, Frederick Weller, Gia Crovatin, Frank Ridley, Victor Slezak, Marilyn Swick și KeiLyn Durrel Jones.


Filmul thriller Out of the Blue este produs de companiile BondIt Media Capital și The Squid Farm și a fost lansat pe 26 August 2022 pe internet.


Sinopsis la filmul Out of the Blue

Connor, este un bărbat a cărui viață plictisitoare este transformată într-o lume fantastică și palpitantă datorită seducătoarei Marilyn.





Distribuție Actori în filmul Out of the Blue

Diane Kruger, Ray Nicholson, Hank Azaria, Chase Sui Wonders, Frederick Weller, Gia Crovatin, Frank Ridley, Victor Slezak, Marilyn Swick, KeiLyn Durrel Jones, Yousef Abu-Taleb, Pamela Jayne Morgan, Sheila Paquette, Jeff Bouffard, Madison Paige Trzaski

Regizor
Neil LaBute

Scenarist
Neil LaBute

Genul filmului
Romantic, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
26 August 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Out of the Blue titlul original, Out of the Blue titlul în România

Este filmul Out of the Blue pe HBO Max

Din păcate filmul Out of the Blue încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Out of the Blue pe Netflix?

Din păcate filmul Out of the Blue încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Out of the Blue

După ce a petrecut timp în închisoare în urma unei acuzații de atac, Connor Bates lucrează acum într-o bibliotecă și își petrece timpul liber alergând, înotând și încercând să-și reconstituie lumea. Când o întâlnește pe Marilyn Chambers, soția unui om de afaceri bogat, ei se ciocnesc într-o relație fizică și emoțională intensă care se transformă rapid în discuții inactive despre uciderea soțului ei.


Trailer la filmul "Out of the Blue" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii