Header Ads Widget

On the Line (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "On the Line" 2022 cu actorii Mel Gibson, William Moseley și Kevin Dillon. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "On the Line".


Despre filmul On the Line

On the Line este un film american de suspans din 2022, regizat de Romuald Boulanger după un scenariu scris de el însuși. În rolul principal joacă actorul Mel Gibson, alături de William Moseley, Kevin Dillon, John Robinson, Nadia Farès, Enrique Arce, Carole Weyers, Alia Seror-O'Neill, Yoli Fuller, Paul Spera și Avant Strangel în roluri secundare.


Filmul thriller On the Line a fost produs de companiile BondIt Media Capital, CaliWood Pictures șiR-Lines Productions și va avea premiera pe 4 noiembrie în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul On the Line

Mel Gibson joacă rolul unui prezentator de radio provocator și nervos, care trebuie să joace un joc periculos de-a șoarecele și pisica cu un bărbat misterios care i-a răpit familia și amenință că îi va ucide, apoi va arunca în aer întreg postul... totul în direct.





Distribuție Actori în filmul On the Line

Mel Gibson, William Moseley, Kevin Dillon, John Robinson, Nadia Farès, Enrique Arce, Carole Weyers, Alia Seror-O'Neill, Yoli Fuller, Paul Spera, Avant Strangel, Robbie Nock, Yann Bean, Agathe Bokja, Luke Balleza

Regizor
Romuald Boulanger

Scenarist
Romuald Boulanger

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
4 noiembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
On the Line titlul original, On the Line titlul în România

Este filmul On the Line pe HBO Max

Din păcate filmul On the Line încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul On the Line pe Netflix?

Din păcate filmul On the Line încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului On the Line

O gazdă de radio primește un apel, în care o persoană necunoscută amenință că va ucide întreaga familie a showman-ului. Pentru a-i salva pe cei dragi, gazda radio va trebui să joace un joc de supraviețuire și singura modalitate de a câștiga este să afle identitatea criminalului.


Trailer la filmul "On the Line" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii