Header Ads Widget

Ochiul albastru deschis (Film horror Netflix 2022) The Pale Blue Eye Trailer și detalii

Film horror și mister produs de Netflix "Ochiul albastru deschis" 2022 cu actorii: Christian Bale, Harry Melling și Gillian Anderson. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Pale Blue Eye".


Despre filmul Ochiul albastru deschis

Ochiul albastru deschis / The Pale Blue Eye este un film american de groază gothic și de mister, scris și regizat de Scott Cooper, adaptat după romanul cu același nume din 2006 al lui Louis Bayard. Christian Bale și Harry Melling conduc distribuția în rolul detectivului Augustus Landor și, respectiv, Edgar Allan Poe. În film, ne aflăm în anul 1830, unde detectivul veteran Augustus Landor investighează o serie de crime de la Academia Militară a Statelor Unite din West Point, New York. El este ajutat de Edgar Allan Poe, un tânăr cadet la academie. În roluri secundare îi găsim pe actorii Gillian Anderson, Lucy Boynton, Robert Duvall, Charlotte Gainsbourg, Fred Hechinger, Charlie Tahan, Toby Jones, Timothy Spall, Harry Lawtey și Simon McBurney.


Filmul horror și mister Ochiul albastru deschis / The Pale Blue Eye este programat pentru lansare limitată în cinematografe pe 23 decembrie 2022, înainte de difuzarea pe Netflix pe 6 ianuarie 2023. În România, filmul Ochiul albastru deschis va fi lansat pe data de 6 ianuarie 2023 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Ochiul albastru deschis

Un detectiv obosit și supărat pe lume este angajat să investigheze uciderea unui cadet din West Point. Îngreunat de codul de tăcere al cadeților, el îl angajează pe unul dintre ei pentru a ajuta la dezlegarea cazului - un tânăr pe care lumea va ajunge să-l cunoască sub numele de Edgar Allan Poe.





Distribuție Actori în filmul Ochiul albastru deschis:

Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Robert Duvall, Charlotte Gainsbourg, Fred Hechinger, Charlie Tahan, Toby Jones, Timothy Spall, Harry Lawtey, Simon McBurney, Hadley Robinson, Gideon Glick, Brennan Keel Cook, Joey Brooks, Jack Irv, Steven Maier, Matt Helm, Kade Nicholson, Brennan Cook, Wendy Renee Cade, Mathias Goldstein

Regizor: Scott Cooper

Scenariști: Scott Cooper

Genul filmului: Crime, Horror, Mister, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 23 decembrie 2022 limitat în cinematografele americane, 6 ianuarie 2023 pe Netflix

Premiera în România: 6 ianuarie 2023 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Pale Blue Eye titlul original, Ochiul albastru deschis titlul în română

Este filmul Ochiul albastru deschis pe Netflix

Da, filmul Ochiul albastru deschis este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 6 ianuarie 2023 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Ochiul albastru deschis

La West Point Academy în 1830, liniștea unei seri de octombrie este spulberată de descoperirea corpului unui tânăr cadet legănându-se dintr-o frânghie chiar lângă terenul de paradă. O sinucidere aparentă nu este nemaivăzută într-un regim dur precum cel de la West Point, dar în dimineața următoare, o groază și mai mare iese la iveală. Cineva a intrat în camera în care zăcea corpul și i-a scos inima.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Ochiul albastru deschis (2022) The Pale Blue Eye

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Ochiul albastru deschis (2022) cu actorii Christian Bale, Harry Melling, Gillian Anderson, Lucy Boynton, Robert Duvall, Charlotte Gainsbourg, Fred Hechinger, Charlie Tahan, Toby Jones, Timothy Spall, Harry Lawtey, Simon McBurney și Hadley Robinson și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii