Header Ads Widget

O alăturare perfectă (Film comedie romantică Netflix 2022) A Perfect Pairing Trailer și detalii

Film comedie și romantic produs de Netflix "O alăturare perfectă" 2022 cu actorii: Victoria Justice, Adam Demos și Samantha Cain. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "A Perfect Pairing".


Despre filmul O alăturare perfectă

O alăturare perfectă / A Perfect Pairing este un film american de comedie romantică din 2022 regizat de Stuart McDonald după un scenariu scris de Elizabeth Hackett și Hilary Galanoy. Filmul urmărește povestea Lolei, o directoare de firmă de vinuri din LA. Victoria Justice joacă rolul Lola, în timp ce Adam Demos apare în rolul lui Max. În alte roluri joacă actorii Luca Asta Sardelis, Samantha Cain, Craig Horner, Antonio Alvarez, Lucy Durack, Emily Havea, Natalie Abbott, Jayden Popik și Alex Neal.


Filmul O alăturare perfectă / A Perfect Pairing a fost lansat pe 19 mai 2022 pe Netflix și a fost descris ca un film distractiv, creat pentru iubitorii de vin și poveștile de succes ale șefilor. Filmul a avut premiera în România online și subtitrat pe platforma Netflix.


Sinopsis Netflix film O alăturare perfectă

Urmărește o directoare a unei companii de vinuri din LA care călătorește la o fermă de oi australiană pentru a obține un client important și acolo ajunge să lucreze ca fermier și să își facă ochi dulci cu un localnic aspru.





Distribuție Actori în filmul O alăturare perfectă:

Victoria Justice, Adam Demos, Luca Asta Sardelis, Samantha Cain, Craig Horner, Antonio Alvarez, Lucy Durack, Emily Havea, Natalie Abbott, Jayden Popik, Alex Neal, Callan Knight, Nicholas Brown, Charles Allen, Veronica Neave, Liam Olsen, Joel Spreadborough, Annaliese McGuire, Kerri Simpson, Emma Randall, Tracie Filmer, Paisley Harrington, Alana Andrews, Richard Macgregor, Robert Allan, Brett Murphy

Regizor: Stuart McDonald

Scenariști: Elizabeth Hackett, Hilary Galanoy

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 19 Mai 2022 pe Netflix

Premiera în România: 19 Mai 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
A Perfect Pairing titlul original, O alăturare perfectă titlul în română

Este filmul O alăturare perfectă pe Netflix

Da, filmul O alăturare perfectă este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 19 Mai 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului O alăturare perfectă

Lola (Victoria Justice), director de vinuri din LA, își înființează propria companie și zboară în Australia pentru a-și asigura un potențial client. Lola se trezește lucrând la ferma de oi a clientului sub comanda lui Max (Adam Demos) pentru a-și dovedi competența. Ea asigură clientul și se îndrăgostește pe parcurs.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul O alăturare perfectă (2022) A Perfect Pairing

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică O alăturare perfectă (2022) cu actorii Victoria Justice, Adam Demos, Luca Asta Sardelis, Samantha Cain, Craig Horner, Antonio Alvarez, Lucy Durack, Emily Havea, Natalie Abbott și Jayden Popik și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii