Header Ads Widget

Next Exit (Film romantic sf 2022) Trailer și Detalii

Film mister sf "Next Exit" 2022 cu actorii Katie Parker, Karen Gillan și Rose McIver. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Next Exit".


Despre filmul Next Exit

Next Exit este un film american de comedie-dramă științifico-fantastică din 2022, scris și regizat de Mali Elfman, în debutul său regizoral. În rolurile principale îi avem pe actorii Katie Parker, Karen Gillan, Rose McIver, Rahul Kohli, Tongayi Chirisa, Diva Zappa, Tim Griffin, Jim Ortlieb, Ty Molbak, Michael May și Tessa Hersh.


Filmul romantic sf Next Exit a avut premiera la Festivalul de Film de la Tribeca pe 10 iunie 2022, fiind programată să fie lansată în Statele Unite în noiembrie 2022, de Magnet Releasing.


Sinopsis la filmul Next Exit

Un studiu științific cunoscut sub numele de Life Beyond, lansat de Dr. Stevenson în San Francisco, permite oamenilor să se sinucidă fără durere, știind că o viață de apoi există. În New York, doi străini gata de moarte, Rose și Teddy, ajung la întâmplare să împartă o mașină închiriată pentru o excursie pe drumuri de țară către programările lor la studiul Life Beyond.





Distribuție Actori în filmul Next Exit

Katie Parker, Karen Gillan, Rose McIver, Rahul Kohli, Tongayi Chirisa, Diva Zappa, Tim Griffin, Jim Ortlieb, Ty Molbak, Michael May, Tessa Hersh, Angel Murphy, Eric Hoff, Nerea Duhart, Sally Levi, Drew Brandon Jones, Lisa K. Wyatt, Joel Nevells, Ryan Patrick McGuffey, Jeffrey David Anderson, John Bishop, Marcelo Tubert, Nico Evers-Swindell, Sloane Weber, Aidan Bristow, Derya Derman, Laura Dromerick, Gavin Powers, Joe Powers

Regizor
Mali Elfman

Scenarist
Mali Elfman

Genul filmului
Mister, Romantic, SF, Filme 2022

Data de lansare
10 iunie 2022 la Festivalul de Film de la Tribeca, noiembrie 2022 în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Next Exit titlul original, Next Exit titlul în România

Este filmul Next Exit pe HBO Max

Din păcate filmul Next Exit încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Next Exit pe Netflix?

Din păcate filmul Next Exit încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Next Exit

Când un cercetător de știință face știri naționale care demonstrează că poate urmări oamenii în viața de apoi, Rose găsește o cale de ieșire, iar Teddy își vede șansa de a reuși în sfârșit. Acești doi străini, amândoi adăpostind secrete întunecate, pleacă pentru a se alătura studiului controversat al doctorului și a lăsa viața în urmă. În timp ce Rose este bântuită de o prezență fantomatică pe care nu o poate depăși, Teddy este forțat să-și confrunte trecutul. În timp ce acești doi inadaptați se ceartă cu umor în toată țara, ei întâlnesc oameni pe parcurs care îi forțează să ia în calcul ceea ce îi motivează cu adevărat.


Trailer la filmul "Next Exit" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii