Header Ads Widget

Minunea (Film dramă Netflix 2022) The Wonder Trailer și detalii

Film dramă și thriller produs de Netflix "Minunea" 2022 cu actorii: Florence Pugh, Tom Burke și Niamh Algar. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Wonder".


Despre filmul Minunea

Minunea / The Wonder este un film dramă din 2022, regizat de Sebastián Lelio, după un scenariu de Emma Donoghue, Lelio și Alice Birch. Se bazează pe romanul cu același nume din 2016 al lui Donaghue. Cu Florence Pugh în rol principal și bazat pe cartea lui Emma Donoghue, scriitoarea filmului Room, Minunea este povestea unei tinere irlandeze, Anna O'Donnell, a cărei familie catolică susține că nu a mâncat nimic de la a unsprezecea aniversare... acum patru luni. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii Tom Burke, Niamh Algar, Josie Walker, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne și Ciarán Hinds.


Filmul dramă și thriller Minunea / The Wonder a avut premiera mondială la Festivalul de Film Telluride pe 2 septembrie 2022 și este programată pentru lansare limitată în cinematografe începând cu 2 noiembrie 2022, înainte de lansarea în streaming pe 16 noiembrie 2022 de către Netflix. Filmul Minunea va avea premiera în România pe 16 noiembrie 2022 online și subtitrat pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Minunea

O poveste despre doi străini care își schimbă viața unul celuilalt, un thriller psihologic și o poveste de dragoste care de înfruntă cu răul.





Distribuție Actori în filmul Minunea:

Florence Pugh, Tom Burke, Niamh Algar, Josie Walker, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne, Ciarán Hinds, David Wilmot, Mary Murray, Caolan Byrne, Niamh Finlay, John Burke, Stephen Ball, Emer Casey, Janet Grene, Abigail Coburn, Graeme Coughlan, Ava May Taylor

Regizor: Sebastián Lelio

Scenariști: Emma Donoghue, Alice Birch, Sebastián Lelio

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 2 septembrie 2022 la Festivalul de Film Telluride, 2 noiembrie 2022 limitat în cinematografele americane, 16 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 16 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix România

Țară: SUA

Cunoscut și ca
The Wonder titlul original, Minunea titlul în română

Este filmul Minunea pe Netflix

Da, filmul Minunea este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 16 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Minunea

Amplasată în The Irish Midlands în 1862, povestea urmărește o fată tânără care încetează să mănânce, dar rămâne miraculos în viață și sănătoasă. Asistenta engleză Lib Wright este adusă într-un sat mic pentru a o observa pe Anna O'Donnell, în vârstă de unsprezece ani. Turiştii şi pelerinii slujesc pentru a asista la fata despre care se spune că a supravieţuit luni de zile fără mâncare. Satul adăpostește un sfânt „supraviețuind cu mană din cer” sau există motive mai de rău augur la acest lucru?


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Minunea (2022) The Wonder

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și mister Minunea (2022) cu actorii Florence Pugh, Tom Burke, Niamh Algar, Josie Walker, Elaine Cassidy, Kíla Lord Cassidy, Toby Jones, Dermot Crowley, Brían F. O’Byrne și Ciarán Hinds și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii