Header Ads Widget

Întâlnire perfectă (Film comedie romantică 2022) Meet Cute Trailer și Detalii

Film comedie și fantezie "Întâlnire perfectă" 2022 cu actorii Kaley Cuoco, Pete Davidson și Kevin Corrigan. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Meet Cute".


Despre filmul Întâlnire perfectă

Întâlnire perfectă / Meet Cute este un film american de comedie romantică din 2022, regizat de Alex Lehmann după un scenariu scris de Noga Pnueli. Filmul o urmărește pe Sheila, originară din Manhattan, care „descoperă o mașină a timpului într-un salon de unghii și o folosește pentru a fixa continuu elemente ale unei întâlniri pe care a avut-o în noaptea precedentă”. Kaley Cuoco și Pete Davidson joacă în rolurile principale, alături de actori precum Kevin Corrigan, Deborah S. Craig, Rock Kohli, Hari Nef, Sierra Fisk, Rebecca Schull, Pat Bowie, Josy Soriano, Andrew Stevens Purdy și Wesley Holloway.


Filmul de comedie și dramă romantică Întâlnire perfectă / Meet Cute este produs de companiile Orogen Entertainment, Anamorphic Media și Convergent Media și a fost lansat digital pe 21 septembrie 2022, pe platforma de streaming Peacock. Filmul a primit recenzii mixte de la critici.


Sinopsis la filmul Întâlnire perfectă

Ce ai face dacă ai putea călători în trecutul celor dragi, să le vindeci traumele, să le rezolvi problemele și să-i schimbi în partenerul perfect?





Distribuție Actori în filmul Întâlnire perfectă

Kaley Cuoco, Pete Davidson, Kevin Corrigan, Deborah S. Craig, Rock Kohli, Hari Nef, Sierra Fisk, Rebecca Schull, Pat Bowie, Josy Soriano, Andrew Stevens Purdy, Wesley Holloway, Mia Matysiak, Matthew Wolf, Benjamin Brody, Gina Jun, Kirk Kelly, Bob Leszczak, Daniela Reina

Regizor
Alex Lehmann

Scenarist
Noga Pnueli

Genul filmului
Comedie, Dramă, Fantastic, Romantic, Filme 2022

Data de lansare
21 septembrie 2022 pe platforma de streaming Peacock

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Meet Cute titlul original, Întâlnire perfectă titlul în România

Este filmul Întâlnire perfectă pe HBO Max

Din păcate filmul Întâlnire perfectă / Meet Cute încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Întâlnire perfectă pe Netflix?

Din păcate filmul Întâlnire perfectă / Meet Cute încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Întâlnire perfectă

Când Sheila (Kaley Cuoco) și Gary (Pete Davidson) se întâlnesc, este dragoste la prima vedere - până când ne dăm seama că întâlnirea lor magică nu a fost deloc decisă de soartă. Sheila are o mașină a timpului și s-au îndrăgostit iar și iar. Dar când noaptea perfectă nu este niciodată suficientă, Sheila călătorește în trecutul lui Gary pentru a-l transforma în bărbatul perfect.


Trailer la filmul "Meet Cute / Întâlnire perfectă" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii