Header Ads Widget

Marlowe (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Marlowe" 2022 cu actorii Liam Neeson, Diane Kruger și Jessica Lange. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Marlowe".


Despre filmul Marlowe

Marlowe este un film de suspans neo-noir din 2022 regizat de Neil Jordan și scris de William Monahan. Se bazează pe romanul din 2014 The Black-Eyed Blonde de John Banville și îl are în rolul principal pe Liam Neeson în rolul detectivului privat Philip Marlowe, un personaj fictiv creat de Raymond Chandler. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Alan Cumming, Danny Huston, Daniela Melchior și Colm Meaney.


Filmul thriller Marlowe a avut premiera la cel de-al 70-lea Festival Internațional de Film de la San Sebastián pe 24 septembrie 2022 și este programat să fie lansat pe 2 decembrie 2022 în cinematografele americane, de Open Road Films.


Sinopsis la filmul Marlowe

La sfârșitul anilor 1930, Bay City, un detectiv fără noroc în ultimul timp este angajat pentru a-l găsi pe fostul iubit al unei moștenitoare plină de farmec.





Distribuție Actori în filmul Marlowe

Liam Neeson, Diane Kruger, Jessica Lange, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Colm Meaney, Ian Hart, Alan Cumming, Danny Huston, Seána Kerslake, François Arnaud, Anton Antoniadis, Julius Cotter, Darrell D'Silva, Kim DeLonghi, Billy Jeffries, David Lifschitz, J.M. Maciá, Daniela Melchior, Patrick Muldoon, Mitchell Mullen, Rosa Rovira, Mark Schardan, Gary Anthony Stennette, Stella Stocker, Michael Strelow

Regizor
Neil Jordan

Scenarist
William Monahan

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
24 septembrie 2022 la Festival Internațional de Film de la San Sebastián, 2 decembrie 2022 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Marlowe titlul original, Marlowe titlul în România

Este filmul Marlowe pe HBO Max

Din păcate filmul Marlowe încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Marlowe pe Netflix?

Din păcate filmul Marlowe încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Marlowe

MARLOWE, un thriller polițist noir captivant, plasat la sfârșitul anilor 1930 în Bay City, se concentrează în jurul unui detectiv fără noroc în ultima perioadă; Philip Marlowe, interpretat de Liam Neeson, care este angajat pentru a-l găsi pe fostul iubit al unei moștenitoare plină de farmec (Diane Kruger), fiica unei cunoscute vedetă de cinema (Jessica Lange). Dispariția este prima întorsătură dintr-o serie de evenimente uluitoare, iar în curând Marlowe este implicat într-o investigație mortală și într-o rețea de minciuni pe care este hotărât să le scoată la lumină.


Trailer la filmul "Marlowe" 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii