Header Ads Widget

Lumina infernului (Film horror 2022) Prey for the Devil Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Lumina infernului" 2022 cu actorii Jacqueline Byers, Colin Salmon și Virginia Madsen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Prey for the Devil".


Despre filmul Lumina infernului

Lumina infernului / Prey for the Devil este un viitor film american de groază supranatural regizat de Daniel Stamm și scris de Robert Zappia. Filmul îi are în distribuție pe Jacqueline Byers, Colin Salmon, Christian Navarro, Lisa Palfrey, Nicholas Ralph, Virginia Madsen și Ben Cross.


Filmul horror și thriller Lumina infernului / Prey for the Devil este programat să fie lansat în Statele Unite pe 28 octombrie 2022, de către Lionsgate. Este ultimul film care îl prezintă pe Cross înainte de moartea sa în 2020 și este dedicat memoriei sale. În România, filmul Lumina Infernului este programat să fie lansat în cinematografele românești, tot pe 28 octombrie 2022, la fel ca și premiera americană.


Sinopsis la filmul Lumina infernului

O călugăriță se pregătește să facă un exorcism și dă față în față cu o forță demonică cu legături misterioase cu trecutul ei.





Distribuție Actori în filmul Lumina infernului

Jacqueline Byers, Colin Salmon, Virginia Madsen, Nicholas Ralph, Ben Cross, Christian Navarro, Lisa Palfrey, Tom Forbes, Debora Zhecheva, Velizar Binev, Posy Taylor, Martin Taskov, Koyna Ruseva, Owen Davis, Ivan Rangelov, Cora Kirk, Anton Dimitrachkov, Elizabeth Gibson, Lazar Kirilov, Daria Mitusheva, Emona Ilieva, Tedi Dinh, Zheliazko Isakov, Christian Levchev

Regizor
Daniel Stamm

Scenarist
Robert Zappia

Genul filmului
Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
28 octombrie 2022 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
28 octombrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Prey for the Devil titlul original, Lumina infernului titlul în română

Este filmul Lumina infernului pe HBO Max

Din păcate filmul Lumina infernului încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Lumina infernului pe Netflix?

Din păcate filmul Lumina infernului încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Lumina infernului

Sora Ann (Jacqueline Byers) crede că răspunde unei chemări de a fi prima femeie exorcistă... dar cine sau ce a numit-o pe ea? Ca răspuns la o creștere globală a posesiunilor demonice, Ann caută un loc la o școală de exorcism redeschisă de Biserica Catolică. Până acum aceste școli au instruit doar preoți în Ritul Exorcizării - dar un profesor (Colin Salmon) recunoaște talentul surorii Ann și acceptă să o antreneze. Ajunsă în prima linie spirituală alături de colegul student Părintele Dante (Christian Navarro), sora Ann întră într-o luptă pentru sufletul unei fete tinere, despre care sora Ann crede că este posedată de același demon care i-a chinuit propria mamă cu ani în urmă. Hotărâtă să dezrădăcineze răul, Ann realizează curând că Diavolul o are exact acolo unde o vrea.


Trailer subtitrat la filmul "Lumina infernului" 2022 Prey for the Devil

Trailerul subtitrat în limba română la filmul horror Lumina infernului (2022) cu actorii Jacqueline Byers, Colin Salmon, Virginia Madsen, Nicholas Ralph, Ben Cross, Christian Navarro și Lisa Palfrey.


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
cand apare?