Header Ads Widget

Love & Gelato (Film comedie romantică Netflix 2022) Trailer și detalii

Film comedie și romantic produs de Netflix "Love & Gelato" 2022 cu actorii: Susanna Skaggs, Owen McDonnell și Valentina Lodovini. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Love & Gelato".


Despre filmul Love & Gelato

Love & Gelato este un film american de comedie romantică din 2022 regizat de Brandon Camp și bazat pe romanul pentru tineri cu același titlu al lui Jenna Evans Welch din 2016. Filmul o urmărește pe Lina, o tânără americană de 17 ani care călătorește la Roma pentru a petrece timpul cu doi prieteni de familie înainte de a începe facultatea, conform dorințelor mamei sale decedate. Pe când se află acolo, ea întâlnește și dezvoltă sentimente pentru doi băieți, Lorenzo și Alessandro. Lina citește jurnalul mamei sale despre vizitarea Italiei la aceeași vârstă și își caută tatăl italian, pe care nu l-a cunoscut. În rolurile principale ale filmului joacă Susanna Skaggs și Owen McDonnell, alături de actori precum Valentina Lodovini, Tobia De Angelis, Saul Nanni, Anjelika Washington, Alex Boniello, Luca Seta, Claudia Stecher, Claudia Della Seta și Giusi Merli.


Filmul de comedie, dramă și romantic Love & Gelato este produs de compania Netflix și a fost lansat online și subtitrat în România în data de 22 iunie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Love & Gelato

Lina îi promite mamei sale bolnave că va petrece vara înainte de facultate la Roma, unde se îndrăgostește de oraș, de oameni - și de „gelato”.





Distribuție Actori în filmul Love & Gelato:

Susanna Skaggs, Owen McDonnell, Valentina Lodovini, Tobia De Angelis, Saul Nanni, Anjelika Washington, Alex Boniello, Luca Seta, Claudia Stecher, Claudia Della Seta, Giusi Merli, Veronica Urban, Marisa Grimaldo, Nicola Pecci, Giorgio Mastrostefano, Virginia Perroni, Tera Hendrickson, Michele Favaro, Giovanni Serra Siani, Antonio Landi, Marie-France Arcilla, Giulia Cutrona, Francesco Romano, Renato Porfido, Cristiano Piacenti

Regizor: Brandon Camp

Scenariști: Brandon Camp

Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 22 Iunie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 22 Iunie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Love & Gelato titlul original, Love & Gelato titlul în România

Este filmul Love & Gelato pe Netflix

Da, filmul Love & Gelato este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 22 Iunie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Love & Gelato

Lina își petrece vara în Toscana, dar nu are chef de faimosul soare și peisajul de basm al Italiei. Ea este acolo doar pentru că era dorința pe moarte a mamei ei să-și cunoască tatăl. Dar ce fel de tată nu este prin preajmă de șaisprezece ani? Tot ce vrea Lina să facă este să se întoarcă acasă. Dar apoi i se dă un jurnal pe care mama ei îl ținea când locuia în Italia. Dintr-o dată, Lina descoperă o lume magică de romane secrete, artă și brutării ascunse. O lume care o inspiră, împreună cu mereu atât de fermecător Ren, să calce pe urmele mamei sale și să descopere un secret care a fost păstrat mult prea mult timp. Este un secret care va schimba tot ce știa despre mama ei, tatăl ei și chiar despre ea însăși.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Love & Gelato (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Love & Gelato (2022) cu actorii Susanna Skaggs, Owen McDonnell, Valentina Lodovini, Tobia De Angelis, Saul Nanni, Anjelika Washington, Alex Boniello, Luca Seta și Claudia Stecher și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii