Header Ads Widget

Cabana de la capătul lumii (Film horror 2023) Knock at the Cabin Trailer și Detalii

Film horror și thriller "Cabana de la capătul lumii" 2023 cu actorii Dave Bautista, Jonathan Groff și Rupert Grint. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Knock at the Cabin".


Despre filmul Cabana de la capătul lumii

Cabana de la capătul lumii / Knock at the Cabin este un film american de groază psihologic apocaliptic regizat de M. Night Shyamalan, care a scris scenariul după o versiune inițială a lui Steve Desmond și Michael Sherman. Se bazează pe romanul din 2018 The Cabin at the End of the World de Paul G. Tremblay; prima adaptare a uneia dintre operele sale. În film, în timpul vacanței, o fată și părinții ei sunt luați ostatici de străini înarmați care cer familiei să facă o alegere pentru a evita apocalipsa. Filmul îi are în distribuție pe Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn și Rupert Grint.


Filmul horror și thriller Cabana de la capătul lumii / Knock at the Cabin este produs de companiile Blinding Edge Pictures și Perfect World Pictures și este programat să fie lansat în Statele Unite pe 3 februarie 2023, de către Universal Pictures. În România, nu se cunoaște încă o dată de lansare a filmului.


Sinopsis la filmul Cabana de la capătul lumii

În timpul vacanței într-o cabană îndepărtată, o familie de trei persoane este luată ostatică de patru străini care vor să facă sacrificiul suprem pentru a evita apocalipsa.





Distribuție Actori în filmul Cabana de la capătul lumii

Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, William Ragsdale, Abby Quinn, Ali Asghar Shah, Clare Louise Frost, Scott Vogel, Kristen Cui, Robert L. Anderson III, Jerry Lobrow, McKenna Kerrigan, Nancy Marron Asti, Jibril Goodman, Debbie Lay, Michael J. Kraycik, Brian Foreman, David Cirino Jr., Andrew Tubbs, Mike Wilson, Odera Adimorah, Michelle Persiano, Dante W Renzulli, Steve Sacavitch

Regizor
M. Night Shyamalan

Scenarist
M. Night Shyamalan, Steve Desmond, Michael Sherman

Genul filmului
Horror, Mister, Thriller, Filme 2023

Data de lansare
3 Februarie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Knock at the Cabin titlul original, Cabana de la capătul lumii titlul în română

Este filmul Cabana de la capătul lumii pe HBO Max

Din păcate filmul Cabana de la capătul lumii / Knock at the Cabin încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Cabana de la capătul lumii pe Netflix?

Din păcate filmul Cabana de la capătul lumii / Knock at the Cabin încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Cabana de la capătul lumii

În timpul vacanței într-o cabană îndepărtată, o fată și părinții ei sunt luați ostatici de patru străini înarmați care cer familiei să facă o alegere de neconceput pentru a evita apocalipsa. Cu acces limitat la lumea exterioară, familia trebuie să decidă ce credință au înainte ca totul să fie piardut.


Trailer subtitrat la filmul "Knock at the Cabin" 2023 Cabana de la capătul lumii


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de groază și suspans Cabana de la capătul lumii (2023) cu actorii Dave Bautista, Jonathan Groff, Rupert Grint, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, William Ragsdale, Abby Quinn, Ali Asghar Shah, Clare Louise Frost, Scott Vogel și Kristen Cui și regizat de M. Night Shyamalan.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii