Header Ads Widget

Jocul decepției (Film thriller Netflix 2022) The Stranger Trailer și detalii

Film dramă și thriller produs de Netflix "Jocul decepției" 2022 cu actorii: Joel Edgerton, Sean Harris și Jada Alberts. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Stranger".


Despre filmul Jocul decepției

Jocul decepției / The Stranger este un thriller australian din 2022, scris și regizat de Thomas M. Wright, cu Joel Edgerton și Sean Harris în rolurile principale. Bazat pe cartea non-ficțiune The Sting: The Undercover Operation That Caught Daniel Morcombe's Killer de Kate Kyriacou și inspirat de ancheta asupra crimei lui Daniel Morcombe, filmul urmărește o investigație a unui caz de răpire de copii, cu un polițist sub acoperire (Edgerton) într-o operațiune rapidă de a se apropia și a forma o prietenie cu principalul suspect (Harris).


Filmul de suspans Jocul decepției / The Stranger a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes pe 18 mai 2022, în secțiunea Un Certain Regard. A avut o lansare limitată în cinematografe în Australia pe 6 octombrie 2022 și a fost difuzat în întreaga lume pe Netflix începând cu data de 19 octombrie. Filmul a primit recenzii pozitive din partea criticilor. În România filmul a fost lansat online și subtitrat tot în data de 19 octombrie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Jocul decepției

Doi bărbați se întâlnesc într-un avion și inițiază o conversație care se transformă în prietenie. Pentru Henry Teague, uzat de o viață întreagă de muncă fizică și crimă, acesta este un vis devenit realitate.





Distribuție Actori în filmul Jocul decepției:

Joel Edgerton, Sean Harris, Jada Alberts, Cormac Wright, Steve Mouzakis, Matthew Sunderland, Fletcher Humphrys, Alan Dukes, Ewen Leslie, Gary Waddell, Andreas Sobik, Checc Musolino, Kym Wheare, Spencer Scholz, Sean Daley, James McCluskey-Garcia, Athanasios Georgas, Thomas Aldahn, Violet Rowe, Abel Kollie, Heath Palumbo, Brett Archer, David Ockenden, Rachel Burke, Lori Bell, Lotte St. Clair, Simon Elrahi, Adam Morgan, Brendan Cooney, Johnny Quaremba, Ethan Woollaston, Shedrick K. Yarkpai, Martha Lott, Greg Stone, Peter Ferris, Stephen Leeder, Kym Hanton, Jeff Lang, David Wilson, Paul Harvey, Adam Ovadia

Regizor: Thomas M. Wright

Scenariști: Thomas M. Wright

Genul filmului: Crime, Dramă, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 18 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 19 octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 19 octombrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Franța

Cunoscut și ca
The Stranger titlul original, Jocul decepției titlul în română

Este filmul Jocul decepției pe Netflix

Da, filmul Jocul decepției este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 19 octombrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Jocul decepției

Între doi străini se formează o prietenie. Pentru Henry Teague, uzat de o viață de muncă fizică, acesta este un vis devenit realitate. Noul său prieten Mark devine salvatorul și aliatul lui. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu este cine pare a fi, fiecare poartă secrete care amenință să-i ruineze și, în fundal, se apropie una dintre cele mai mari operațiuni de poliție ale națiunii.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Jocul decepției (2022) The Stranger

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de dramă și thriller Jocul decepției (2022) cu actorii Joel Edgerton, Sean Harris, Jada Alberts, Cormac Wright, Steve Mouzakis, Matthew Sunderland, Fletcher Humphrys, Alan Dukes și Ewen Leslie și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii