Header Ads Widget

Multă baftă, Leo Grande (Film comedie 2022) Good Luck to You, Leo Grande Trailer și Detalii

Film comedie "Multă baftă, Leo Grande" 2022 cu actorii Emma Thompson, Daryl McCormack și Les Mabaleka. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Good Luck to You, Leo Grande".


Despre filmul Multă baftă, Leo Grande

Multă baftă, Leo Grande / Good Luck to You, Leo Grande este un film de comedie-dramă sexuală din 2022 regizat de Sophie Hyde și scris de Katy Brand. Filmul îi are în distribuție pe Emma Thompson, Daryl McCormack, Les Mabaleka, Lennie Beare, Carina Lopes, Charlotte Ware și Isabella Laughland.


Filmul Multă baftă, Leo Grande a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Sundance din 2022 pe 22 ianuarie 2022 și a fost lansat pe 17 iunie 2022, în cinematografe în Regatul Unit de către Lionsgate și digital în Statele Unite de Searchlight Pictures ca film original Hulu.


Sinopsis la filmul Multă baftă, Leo Grande

Nancy Stokes, o profesoară pensionară, tânjește după ceva aventură și ceva sex. Și are un plan, care implică angajarea unui tânăr lucrător sexual pe nume Leo Grande.





Distribuție Actori în filmul Multă baftă, Leo Grande

Emma Thompson, Daryl McCormack, Les Mabaleka, Lennie Beare, Carina Lopes, Charlotte Ware, Isabella Laughland

Regizor
Sophie Hyde

Scenarist
Katy Brand

Genul filmului
Comedie, Dramă, Filme 2022

Data de lansare
22 ianuarie 2022 la Festivalul de Film de la Sundance, 17 iunie 2022 în cinematografe în Marea Britanie

Premiera în România
februarie 2023 online și subtitrat pe HBO Max

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe HBO Max România

Cunoscut și ca
Good Luck to You, Leo Grande titlul original, Good Luck to You, Leo Grande titlul în română

Este filmul Multă baftă, Leo Grande pe HBO Max

Da, filmul Multă baftă, Leo Grande / Good Luck to You, Leo Grande este disponibil pe HBO Max și poate fi urmărit online și subtitrat aici pe platforma HBO Max România.

Este filmul Multă baftă, Leo Grande pe Netflix?

Din păcate filmul Multă baftă, Leo Grande / Good Luck to You, Leo Grande încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Multă baftă, Leo Grande

În filmul Multă baftă, Leo Grande / Good Luck to You, Leo Grande, de două ori câștigătoare a premiului Oscar Emma Thompson (Love, Actually) întruchipează candoarea și teama profesoarei pensionare Nancy Stokes, iar noul venit Daryl McCormack (Peaky Blinders) personifică carisma și compasiunea lucrătorului sexual Leo Grande. Pe măsură ce Nancy se angajează într-o trezire sexuală post-maritală, iar Leo își folosește abilitățile și farmecul, împreună găsesc o conexiune umană surprinzătoare.


Trailer la filmul "Good Luck to You, Leo Grande" 2022 Multă baftă, Leo Grande


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii