Header Ads Widget

Gone in the Night (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller și mister "Gone in the Night" 2022 cu actorii Winona Ryder, Dermot Mulroney și Sedrick Cabrera. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Gone in the Night".


Despre filmul Gone in the Night

Gone in the Night este un film thriller american din 2022, regizat de Eli Horowitz, în debutul său regizoral după un scenariu de Horowitz și Matthew Derby. În rolurile principale, Winona Ryder, Dermot Mulroney, John Gallagher Jr., Owen Teague și Brianne Tju.


Filmul Gone in the Night, intitulat atunci The Cow, a avut premiera mondială la Festivalul de Film South by Southwest pe 13 martie 2022. La scurt timp după, Vertical Entertainment a achiziționat drepturile de distribuție a filmului. A fost lansat în cinematografe pe 15 iulie 2022.


Sinopsis la filmul Gone in the Night

Când Kath și iubitul ei ajung într-o cabană îndepărtată din Redwoods, ei găsesc un cuplu tânăr și misterios deja cazați acolo. Iubitul ei dispare împreună cu tânăra, iar Kath devine obsedată să găsească o explicație.





Distribuție Actori în filmul Gone in the Night

Winona Ryder, Dermot Mulroney, Sedrick Cabrera, John Gallagher Jr., Owen Teague, Brianne Tju, Yvonne Senat Jones, Alain Uy, Dustin Ingram, Kunal Prasad, Nina E. Jordan, Eugene Magana, Chesi Ho, David B. Schively

Regizor
Eli Horowitz

Scenarist
Eli Horowitz, Matthew Derby

Genul filmului
Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
13 martie 2022 la Festivalul South by Southwest, 15 iulie 2022 limitat în cinematografele din America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Gone in the Night titlul original, Gone in the Night titlul în română

Este filmul Gone in the Night pe HBO Max

Din păcate filmul Gone in the Night încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Gone in the Night pe Netflix?

Din păcate filmul Gone in the Night încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Gone in the Night

La sosirea într-o cabană îndepărtată din Redwoods, Kath (Winona Ryder) și iubitul ei (John Gallagher Jr.) găsesc un cuplu misterios de tineri (Owen Teague și Brianne Tju) deja acolo -- se pare că închirierea a fost dublu rezervată. Neavând unde să meargă altundeva, ei decid să împartă cabana cu acești străini. Când iubitul ei dispare în mod misterios împreună cu tânăra, Kath devine obsedată și îi cere unui susținător puțin probabil (Dermot Mulroney) să găsească o explicație pentru despărțirea lor bruscă -- dar adevărul este mult mai ciudat decât și-ar fi putut imagina vreodată.


Trailer la filmul "Gone in the Night" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii