Header Ads Widget

God's Creatures (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă "God's Creatures" 2022 cu actorii Emily Watson, Paul Mescal și Aisling Franciosi. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "God's Creatures".


Despre filmul God's Creatures

God's Creatures este un film de dramă psihologică din 2022 regizat de Saela Davis și Anna Rose Holmer și scris de Shane Crowley, bazat pe o poveste pe care a scris-o împreună cu producătorul Fodhla Cronin O'Reilly. În rolurile principale ale distribuției joacă actorii Emily Watson, Paul Mescal, Aisling Franciosi, Declan Conlon, Toni O'Rourke, Marion O'Dwyer, Brendan McCormack și Lalor Roddy.


Filmul God's Creatures a avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes pe 19 mai 2022 și a fost lansat în Statele Unite pe 30 septembrie 2022 de A24.


Sinopsis la filmul God's Creatures

Într-un sat de pescari, Aileen O'Hara minte pentru a-și proteja fiul Brian de o acuzație serioasă, care provoacă o ruptură în comunitatea unită.





Distribuție Actori în filmul God's Creatures

Emily Watson, Paul Mescal, Aisling Franciosi, Declan Conlon, Marion O'Dwyer, Toni O'Rourke, Brendan McCormack, Isabelle Connolly, Barry Barnes, Andrew Bennett, Micheál Brennan, John Burke, Wendy Dynan Gleeson, Steve Gunn, Sarah Kinlen, Leah Minto, Philip O'Sullivan, Enda Oates, Lalor Roddy, Seán T. Ó Meallaigh

Regizor
Saela Davis, Anna Rose Holmer

Scenarist
Shane Crowley

Genul filmului
Dramă, Filme 2022

Data de lansare
19 mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 30 septembrie 2022 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
God's Creatures titlul original, God's Creatures titlul în română

Este filmul God's Creatures pe HBO Max

Din păcate filmul God's Creatures încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul God's Creatures pe Netflix?

Din păcate filmul God's Creatures încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului God's Creatures

Într-un sat de pescari bătut de vânturi, o mamă este împărțită între protejarea fiului ei iubit și propriul ei simț al binelui și al răului. O minciună pe care o spune pentru el le sfâșie familia și comunitatea strâns unită în această epopee tensionată și profund emoțională.


Trailer la filmul "God's Creatures" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii