Header Ads Widget

Glonțul pierdut 2 (Film acțiune Netflix 2022) Balle perdue 2 Trailer și detalii

Film acțiune și thriller produs de Netflix "Glonțul pierdut 2" 2022 cu actorii: Stéfi Celma, Alban Lenoir și Vivia E. Armstrong. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Balle perdue 2".


Despre filmul Glonțul pierdut 2

Glonțul pierdut 2 / Balle perdue 2 este un film francez de acțiune și suspans din 2022, regizat de Guillaume Pierret după un scenariu scris împreună cu Alban Lenoir. Filmul îl urmărește pe Lino în încercarea de ai găsi pe ucigașii fratelui său. În rolurile principale ale filmului joacă actorii Stéfi Celma, Alban Lenoir și Vivia E. Armstrong.


Filmul de acțiune și thriller Glonțul pierdut 2 / Balle perdue 2 este produs de companiile Inoxy Films, Nolita TV și Versus Production și va avea premiera mondială pe 26 octombrie 2022 la Cinemed - Festivalul Internațional de Film Mediteranean de la Montpellier. Filmul va fi lansat online și subtitrat în România în data de 10 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Glonțul pierdut 2

După moartea lui Charras, Lino și Julia au preluat și formează noua unitate de narcotice. Hotărât să-i găsească pe ucigașii fratelui său și ai mentorului său, Lino își continuă vânătoarea și nu va lăsa pe nimeni să-i stea în cale.





Distribuție Actori în filmul Glonțul pierdut 2:

Stéfi Celma, Alban Lenoir, Vivia E. Armstrong

Regizor: Guillaume Pierret

Scenariști: Alban Lenoir, Guillaume Pierret

Genul filmului: Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 10 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 10 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Franța

Cunoscut și ca
Balle perdue 2 titlul original, Glonțul pierdut 2 titlul în română

Este filmul Glonțul pierdut 2 pe Netflix

Da, filmul Glonțul pierdut 2 este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 10 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Glonțul pierdut 2

Lino este un savant în mașini devenit ofițer de poliție cu nevoie de viteză. Și nu se va opri de la nimic pentru a obține dreptatea – chiar dacă asta înseamnă încălcarea tuturor regulilor. Glonțul pierdut 2 este o continuare foarte așteptată a thrillerului de acțiune francez din 2020, care „nu irosește nimic în încercarea sa de a livra lucrurile tari”, potrivit New York Times.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Glonțul pierdut 2 (2022) Balle perdue 2

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și thriller Glonțul pierdut 2 (2022) cu actorii Stéfi Celma, Alban Lenoir și Vivia E. Armstrong și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii