Header Ads Widget

Fata secolului XX (Film romantic Netflix 2022) 20th Century Girl Trailer și detalii

Film coreean dramă romantică produs de Netflix "Fata secolului XX" 2022 cu actorii: Kim Yoo-jeong, Woo-Seok Byeon și Yoon Seo-Ah. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "20th Century Girl".


Despre filmul Fata secolului XX

Fata secolului XX (în engleză 20th Century Girl) este un film de televiziune sud-coreean regizat și scris de Bang Woo-ri și cu Kim Yoo-jung, Byeon Woo-seok, Park Jung-woo și Roh Yoon-seo în rolurile principale. Serialul descrie prietenia și prospețimea primei iubiri bazate pe fundalul anului 1999.


Filmul coreean "Fata secolului XX" este produs de compania Yong Film și este programat să fie lansat online și subtitrat în România pe 21 octombrie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Fata secolului XX

În 1999, o adolescentă cu o inimă de aur începe să urmărească îndeaproape un coleg de clasă popular ca o favoare pentru cea mai îndrăgită prietenă a ei.





Distribuție Actori în filmul Fata secolului XX:

Kim Yoo-jeong, Woo-Seok Byeon, Yoon Seo-Ah, Park Jung-woo

Regizor: Woo-ri Bang

Scenariști: Woo-ri Bang

Genul filmului: Dramă, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 21 Octombrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 21 Octombrie 2022 pe Netflix România

Unde poate fi văzut filmul online subtitrat în România: pe Netflix

Țară: Coreea de Sud

Cunoscut și ca
20segi Sonyeo titlul original, 20th Century Girl titlul în engleză

Este filmul Fata secolului XX pe Netflix

Da, filmul Fata secolului XX este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea începând cu data de 21 Octombrie aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Fata secolului XX

Filmul urmărește primele iubiri și prietenii ale unui elev de liceu. Bo-Ra este o elevă de liceu în vârstă de 17 ani. Se pricepe la taekwondo și are o personalitate luminoasă și pozitivă. De asemenea, este membră a clubului de radiodifuziune din școala ei. Woon-Ho este membru al aceluiași club de difuzare. Bo-Ra și Yeon-Du sunt cei mai buni prieteni, care frecventează aceeași școală. Yeon-Du este îndrăgostit de Hyun-Jin. Ea îi cere lui Bo-Ra să afle totul despre Hyun-Jin și pleacă în SUA pentru a avea o operație la inimă. După aceea, Bo-Ra începe să-l observe pe Hyun-Jin îndeaproape și se îndrăgostește de el.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer la filmul Fata secolului XX (2022)

Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă romantică Fata secolului XX (2022) 20th Century Girl, cu actorii Kim Yoo-jung, Byeon Woo-seok, Park Jung-woo și Roh Yoon-seo și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii