Header Ads Widget

Exorcismul prietenei mele (Film horror Amazon Prime Video 2022) My Best Friend's Exorcism Trailer și Detalii

Film comedie horror "Exorcismul prietenei mele" 2022 cu actorii Elsie Fisher, Amiah Miller și Cathy Ang. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "My Best Friend's Exorcism".


Despre filmul Exorcismul prietenei mele

Exorcismul prietenei mele / My Best Friend's Exorcism este un film american de comedie și groază supranaturală din 2022 regizat de Damon Thomas după un scenariu de Jenna Lamia, bazat pe romanul cu același nume din 2016 al lui Grady Hendrix. Filmul îi are în distribuție pe actorii Elsie Fisher, Amiah Miller, Rachel Ogechi Kanu, Cathy Ang, Clayton Royal, Christopher Lowell, Nathan Anderson, Cynthia Evans și Rachel Leah Cohen.


Filmul de comedie horror și thriller Exorcismul prietenei mele / My Best Friend's Exorcism a fost produs de companiile Endeavor Content, Gotham Group și Québec Production Services Tax Credit și a fost lansat online și subtitrat pe Amazon Prime Video România pe 30 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Exorcismul prietenei mele

Două adolescente foarte bune prietene, Abby și Gretchen, se luptă cu un demon de altă lume care își stabilește reședința în corpul lui Gretchen.





Distribuție Actori în filmul Exorcismul prietenei mele

Elsie Fisher, Amiah Miller, Rachel Ogechi Kanu, Cathy Ang, Clayton Royal, Christopher Lowell, Nathan Anderson, Cynthia Evans, Rachel Leah Cohen, John Stoneburner, Cameron Bass, Ashley LeConte Campbell, Michael Wayne Foster, Michael Proctor, Erin Ownbey

Regizor
Damon Thomas

Scenarist
Jenna Lamia

Genul filmului
Comedie, Horror, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
30 septembrie 2022 pe Amazon Prime Video

Premiera în România
30 septembrie 2022 online subtitrat pe Amazon Prime Video România.

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
My Best Friend's Exorcism titlul original, Exorcismul prietenei mele titlul în România

Este filmul Exorcismul prietenei mele pe Amazon Prime Video

Da, filmul Exorcismul prietenei mele / My Best Friend's Exorcism este pe platforma de streaming Prime Video și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 30 septembrie 2022 aici pe Amazon Prime Video România.

Este filmul Exorcismul prietenei mele pe Netflix?

Din păcate filmul Exorcismul prietenei mele încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Exorcismul prietenei mele

Anul este 1988. Abby și Gretchen, absolvente de liceu, sunt cele mai bune prietene de când erau în clasa a patra. Dar după ce o seară de slăbiciune merge dezastruos de rău, Gretchen începe să se comporte... altfel. E capricioasă. E iritabilă. Și incidente bizare continuă să se întâmple ori de câte ori ea este în apropiere. Investigația lui Abby o duce la niște descoperiri uluitoare – și până când povestea lor ajunge la concluzia terifiantă, soarta lui Abby și Gretchen va fi determinată de o singură întrebare: Este prietenia lor suficient de puternică pentru a învinge diavolul?


Trailer la filmul "Exorcismul prietenei mele" 2022 My Best Friend's Exorcism


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii