Header Ads Widget

Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor (Film acțiune 2023) Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves Trailer și Detalii

Film acțiune și aventuri "Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor" 2023 cu actorii Chris Pine, Michelle Rodriguez și Regé-Jean Page. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves".


Despre filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor

Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves este un film de acțiune, aventuri și fantezie american din 2023, co-scris și regizat de Jonathan Goldstein și John Francis Daley. Bazat pe jocul de masă cu roluri, Dungeons & Dragons, este plasat în campania Forgotten Realms, care a fost creat inițial de Ed Greenwood și nu are nicio legătură cu trilogia lansată între 2000 și 2012. Filmul îi are în distribuție pe Chris Pine, Michelle Rodriguez, Rege-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis și Hugh Grant.

Filmul a trecut prin diferite faze de dezvoltare; începând cu Warner Bros. Pictures după ce a învins Universal Pictures într-un proces, înainte de a se muta la Paramount Pictures; fiecare cu diverși scriitori și regizori. Goldstein și Daley au fost ultimii scriitori/regizori, folosind elemente din încercarea anterioară a regizorului Chris McKay și scenaristului Michael Gilio; atât McKay, cât și Gilio au primit credite pentru poveste. Filmările au început în aprilie 2021 în Islanda și mai târziu în Irlanda de Nord, cu Barry Peterson ca director de imagine. În post-producție, Dan Lebental este editor, iar Lorne Balfe a compus partitura.


Filmul fantastic de acțiune și aventură Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves este programat să fie lansat în Statele Unite pe 3 martie 2023, de către Paramount Pictures. În România, filmul va fi lansat subtitrat în cinematografele românești tot în data de 3 martie 2023.


Sinopsis la filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor

Un hoț fermecător și o bandă de aventurieri improbabili se angajează într-o căutare epică pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg periculos de rău atunci când se înfruntă cu oamenii nepotriviți.





Distribuție Actori în filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis, Hugh Grant, Chloe Coleman, Jason Wong, Daisy Head, Kenneth Collard, Nicholas Blane, Bryan Larkin, Sophia Eleni, Edgar Abram, Appy Pratt, Alexis Rodney, Natali Servat, Daniel Campbell, Adrian Christopher, Barry O'Connor, Tom Mason Duffy, Shota Kakibata, Clayton Grover, Dan Poole, Laura Przybilla, Sophia Nell Huntley, Lati Gbaja, Aidan Rhys

Regizor
John Francis Daley, Jonathan Goldstein

Scenarist
John Francis Daley, Jonathan Goldstein, Michael Gilio

Genul filmului
Acțiune, Aventuri, Fantastic, Filme 2023

Data de lansare
3 martie 2023 în cinematografele americane

Premiera în România
3 martie 2023 subtitrat în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves titlul original, Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor titlul în România

Este filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor pe HBO Max

Din păcate filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor pe Netflix?

Din păcate filmul Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor / Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor

Un hoț fermecător și o bandă de aventurieri improbabili întreprind un furt epic pentru a recupera o relicvă pierdută, dar lucrurile merg periculos de rău atunci când se înfruntă cu oamenii nepotriviți. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves aduce lumea bogată și spiritul jucăuș al legendarului joc de roluri pe marele ecran într-o aventură hilară și plină de acțiune.


Trailer la filmul "Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves" 2023 Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor


Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și fantezie Dungeons & Dragons: Fraţia Hoţilor (2023) cu actorii Riley Dandy, Isaac Gonzalez Rossi, Nancy Lenehan, Daniel Edward Mora, Bryan Craig, Kimberley Drummond, Arlene Tur și Christina Moore și regizat de Netflix.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii