Header Ads Widget

Dig (Film thriller 2022) Trailer și Detalii

Film thriller "Dig" 2022 cu actorii Thomas Jane, Emile Hirsch și Liana Liberato. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Dig".


Despre filmul Dig

Dig este un film de suspans american din 2022 regizat de K. Asher Levin după un scenariu de Banipal și Benhur Ablakhad. În film, un tată văduv și fiica sa a căror casă este demolată, sunt luați ostatici de un cuplu periculos, care nu se vor opri până nu recuperează ceea ce se află sub proprietate. Filmul îi are în distribuție pe actorii Thomas Jane, fiica sa Harlow Jane, Emile Hirsch și Liana Liberato, alături de Makana David, Diego Romero, Michael Vincent Berry, Arthur Rodriguez, Ramona DuBarry și Ashleigh Domangue.


Filmul thriller Dig a fost produs de companiile BondIt Media Capital, Buffalo 8 Productions și Nico Nazar și a fost lansat în cinematografe și în VOD pe 23 septembrie 2022.


Sinopsis la filmul Dig

Luați ostatici de un cuplu periculos, un văduv și fiica lui trebuie să lucreze împreună pentru a-și depăși în istețime pe răpitori și pentru a supraviețui nopții.





Distribuție Actori în filmul Dig

Thomas Jane, Emile Hirsch, Liana Liberato, Harlow Jane, Makana David, Diego Romero, Michael Vincent Berry, Arthur Rodriguez, Ramona DuBarry, Ashleigh Domangue, Nick Check, Diego Romero

Regizor
K. Asher Levin

Scenarist
Banipal and Benhur Ablakhad

Genul filmului
Thriller, Filme 2022

Data de lansare
23 septembrie 2022 limitat în cinematografele din Statele Unite ale Americii și online pe VOD

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Dig titlul original, Dig titlul în română

Este filmul Dig pe HBO Max

Din păcate filmul Dig încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Dig pe Netflix?

Din păcate filmul Dig încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Dig

Steve Brennan încearcă să pună cap la cap o viață zdrobită de un incident rutier care i-a ucis soția și a lăsat-o pe fiica sa adolescentă Jane surdă și cu resentimente față de el. Încă sperând să repare lucrurile cu Jane un an mai târziu, Brennan acceptă un contract pentru o slujbă de demolare bine plătită în dezolantul New Mexico, în afara Las Cruces. Când el și Jane ajung la fața locului, sunt luați brusc ostatici de un cuplu periculos, care nu se va opri de la nimic pentru a recupera ceea ce se află sub proprietate. Acum tatăl și fiica trebuie să lucreze împreună pentru a-și depăși răpitorii și a supraviețui nopții istovitoare.


Trailer la filmul "Dig" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii