Header Ads Widget

Devil's Workshop (Film horror 2022) Trailer și Detalii

Film horror și dramă "Devil's Workshop" 2022 cu actorii Radha Mitchell, Timothy Granaderos și Emile Hirsch. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Devil's Workshop".


Despre filmul Devil's Workshop

Devil's Workshop este un film american dramă și groază din 2022 regizat Chris von Hoffmann după un scenariu scris de tot de el. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii Radha Mitchell, Timothy Granaderos, Emile Hirsch, Sarah Coffey, Brooke Ramirez, Kelly Lind, Miles Doleac, Nick Taylor și Lindsay Anne Williams.


Filmul dramă horror Devil's Workshop a fost produs de companiile Manhattan Movie Studio și Future Proof Films și a avut premiera limitat în cinematografele din America pe data de 30 septembrie 2022, fiind distribuit de Lionsgate.


Sinopsis la filmul Devil's Workshop

Un actor care se luptă să găsească roluri petrece un weekend cu o femeie demonolog pentru a se pregăti pentru o audiție.





Distribuție Actori în filmul Devil's Workshop

Radha Mitchell, Timothy Granaderos, Emile Hirsch, Sarah Coffey, Brooke Ramirez, Kelly Lind, Miles Doleac, Nick Taylor, Lindsay Anne Williams, Sierrah Savage, Zack Weiner, Nick Smith, Jack Levendis, Craig Rose, Cherie Vogelstein, Chris von Hoffmann, Talia Weiner, Joe Gallagher

Regizor
Chris von Hoffmann

Scenarist
Chris von Hoffmann

Genul filmului
Dramă, Horror, Filme 2022

Data de lansare
30 septembrie 2022 în cinematografele din Statele Unite ale Americii

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Devil's Workshop titlul original, Devil's Workshop titlul în română

Este filmul Devil's Workshop pe HBO Max

Din păcate filmul Devil's Workshop încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Devil's Workshop pe Netflix?

Din păcate filmul Devil's Workshop încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Devil's Workshop

În acest thriller psihologic înfiorător, cu Emile Hirsch (Into the Wild), actorul Clayton (Timothy Granaderos, „13 Reasons Why”) dorește cu disperare un rol de demonolog. El o contactează pe Eliza (Radha Mitchell, Man on Fire), o expertă în tradiția diavolului, pentru a-l ajuta să se pregătească și să petreacă weekendul la ea acasă. Eliza îl forțează pe Clayton să-și confrunte trecutul tulburător, să îndeplinească ritualuri întunecate și să sacrifice o capră. Vrea să-l ajute pe Clayton, să-l seducă sau să-l distrugă? Punctul culminant șocant îți va arde sufletul.


Trailer la filmul "Devil's Workshop" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii