Header Ads Widget

Deturnare morală (Film acțiune Netflix 2022) The Takeover Trailer și detalii

Film acțiune și thriller produs de Netflix "Deturnare morală" 2022 cu actorii: Holly Mae Brood, Geza Weisz și Frank Lammers. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "The Takeover".


Despre filmul Deturnare morală

Deturnare morală / The Takeover este un film olandez de acțiune și suspans din 2022 regizat de Annemarie van de Mond după un scenariu scris de Hans Erik Kraan și Tijs van Marle. În rolurile principale ale filmului îi avem pe actorii Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Susan Radder, Walid Benmbarek, Noortje Herlaar, Jenny Hsia, Lawrence Sheldon, Marco Eradus și Jeremiah Fleming.


Filmul Netflix de acțiune și thriller Deturnare morală / The Takeover este produs de compania și va fi lansat online și subtitrat în România în data de 1 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Deturnare morală

Înscenat pentru crimă după ce a descoperit un scandal de confidențialitate, un hacker etic trebuie să se sustragă de poliție în timp ce încearcă să le dea de urmă pe criminalilor care o șantajează.





Distribuție Actori în filmul Deturnare morală:

Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Susan Radder, Walid Benmbarek, Noortje Herlaar, Jenny Hsia, Lawrence Sheldon, Marco Eradus, Jeremiah Fleming, Anna Deborah van der Rhee

Regizor: Annemarie van de Mond

Scenariști: Hans Erik Kraan, Tijs van Marle

Genul filmului: Acțiune, Crime, Thriller, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 1 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 1 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: Țările de Jos (Olanda)

Cunoscut și ca
The Takeover titlul original, Deturnare morală titlul în română

Este filmul Deturnare morală pe Netflix

Da, filmul Deturnare morală este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 1 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Deturnare morală

Viața autoproclamatei hacker etic Mel Bandison este dată peste cap atunci când oprește o breșă de date într-un complex high-tech cu conducere autonomă, și care în același timp reușește să închidă o rețea criminală internațională. Ea devine apoi o țintă și este înscenată cu un videoclip fals care „arată” că ucide pe cineva. Ea se ascunde la un prieten pe care l-a cunoscut cândva la o întâlnire pe nevăzute și apoi face tot ce este necesar pentru a-și dovedi nevinovăția, în ciuda consecințelor.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Deturnare morală (2022) The Takeover

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de acțiune și thriller Deturnare morală (2022) cu actorii Holly Mae Brood, Geza Weisz, Frank Lammers, Susan Radder, Walid Benmbarek, Noortje Herlaar, Jenny Hsia și Lawrence Sheldon și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii