Header Ads Widget

Delia's Gone (Film dramă 2022) Trailer și Detalii

Film dramă și mister "Delia's Gone" 2022 cu actorii Stephan James, Marisa Tomei și Travis Fimmel. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Delia's Gone".


Despre filmul Delia's Gone

Delia's Gone este un film dramă din 2022, scris, regizat și produs de Robert Budreau, bazat pe nuvela Caged Bird Sing de Michael Hamblin. În film, un bărbat condamnat pornește într-o călătorie de violență și mântuire pentru a afla adevărul despre moartea surorii sale. În rolurile principale îi găsim pe actorii Stephan James, Marisa Tomei, Paul Walter Hauser, Travis Fimmel, Genelle Williams, Hamza Haq, Billy MacLellan, Kate Moyer, Kelly Martin și Graham Abbey.


Filmul dramă a fost produs de companiile Lumanity Productions și JoBro Productions & Film Finance și a fost lansat în cinematografe și prin video la cerere în Statele Unite pe 19 august 2022 de Vertical Entertainment.


Sinopsis la filmul Delia's Gone

Trăind cu dizabilități intelectuale, Louis este acuzat pe nedrept de uciderea surorii sale Delia și condamnat la 5 ani de închisoare. După eliberare, el este vizitat de unul dintre ultimii bărbați care a văzut-o în viață, ceea ce sugerează că uciderea ei este mai mult decât se vede. Înarmat cu aceste noi informații, Louis se angajează într-o misiune personală de a găsi cine este responsabil pentru moartea misterioasă a Deliei.





Distribuție Actori în filmul Delia's Gone

Stephan James, Marisa Tomei, Paul Walter Hauser, Travis Fimmel, Genelle Williams, Hamza Haq, Billy MacLellan, Kate Moyer, Kelly Martin, Graham Abbey, Michelle Giroux, Yan Joseph, Tony Marra, Bobby Brown, Adam Moryto, Phil Popp, Kate Hennig, Darren W. Marynuk, Helen Kozlowski, AJ Zoldy, Phoenix Ellis, Karson Mackie, Liam Culhane, Fox Kent, Mark Fisher, Alex Farquhar, Jim McCaskill, William C Cole

Regizor
Robert Budreau

Scenarist
Robert Budreau

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister, Filme 2022

Data de lansare
19 august 2022 în cinematografe și prin video la cerere în Statele Unite

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Delia's Gone titlul original, Delia's Gone titlul în română

Este filmul Delia's Gone pe HBO Max

Din păcate filmul Delia's Gone încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Delia's Gone pe Netflix?

Din păcate filmul Delia's Gone încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Delia's Gone

Delia's Gone îl urmărește pe Louis (Stephen James), care are o dizabilitate intelectuală și locuiește cu sora sa mai mare Delia (Genelle Williams) în mijlocul luptei sale cu dependența după moartea tatălui lor. După o noapte de băut, mașina Deliei este găsită abandonată la un bar, atrăgând suspiciuni de la șeriful local (Marisa Tomei), care descoperă curând că a fost ucisă. Toate dovezile îl indică pe Louis care, presat de poliție, pledează vinovat și este condamnat la cinci ani de închisoare pentru uciderea surorii sale. După eliberare, Louis este închis într-o unitate de îngrijire la domiciliu, unde este vizitat de Stacker (Travis Fimmel), unul dintre bărbații care au văzut-o ultima dată pe Delia în viață, care sugerează că moartea ei este mai mult decât se vede. Înarmat cu aceste noi informații, Louis evadează din unitate într-o misiune personală pentru a găsi cine este responsabil pentru moartea misterioasă a Deliei.


Trailer la filmul "Delia's Gone" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii