Header Ads Widget

Decizia de a pleca (Film coreean dramă 2022) Decision to Leave / Heojil kyolshim Trailer și Detalii

Film dramă mister "Decizia de a pleca" 2022 cu actorii Tang Wei, Park Hae-il și Lee Jung-hyun. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Heojil kyolshim".


Despre filmul Decizia de a pleca

Decizia de a pleca / Decision to Leave / Heojil kyolshim este un film de mister romantic din Coreea de Sud din 2022, produs, co-scris și regizat de Park Chan-wook. În rolurile principale îi găsim pe actorii Tang Wei și Park Hae-il. În film, un detectiv care investighează moartea unui bărbat în munți o întâlnește pe misterioasa soție a mortului în cursul investigației sale perseverente. În aprilie 2022, filmul a fost selectat pentru a concura pentru trofeul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes 2022, unde Park Chan-wook a câștigat cel mai bun regizor.


Filmul coreean Decizia de a pleca / Decision to Leave / Heojil kyolshim a fost lansat în cinematografe pe 29 iunie 2022 în Coreea de Sud. Filmul a fost selectat drept candidatul sud-coreean pentru cel mai bun lungmetraj internațional la cea de-a 95-a ediție a Premiilor Oscar ale Academiei de Film din America.


Sinopsis la filmul Decizia de a pleca

De pe un vârf de munte din Coreea de Sud, un bărbat se prăbușește și moare. A sărit sau a fost împins? Când detectivul Hae-joon ajunge la fața locului, el începe să o suspecteze pe soția mortului, Seo-rae. Dar pe măsură ce sapă mai adânc în anchetă, se trezește prins într-o rețea de înșelăciune și dorință.





Distribuție Actori în filmul Decizia de a pleca

Tang Wei, Park Hae-il, Lee Jung-hyun, Go Kyung-Pyo, Jung Yi-seo, Jeong Min Park, Lee Jung-hyun, Seo Hyun-woo, Teo Yoo, Hak-joo Lee, Yong-woo Park, Seung-mok Yoo, Jeong Ha-dam, Yeong-suk Jeong

Regizor
Park Chan-wook

Scenarist
Park Chan-wook, Seo-kyeong Jeong

Genul filmului
Crime, Dramă, Mister, Filme 2022

Data de lansare
23 Mai 2022 la Festivalul de Film de la Cannes, 29 iunie 2022 în cinematografele din Coreea de Sud

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Heojil kyolshim titlul original, Decision to Leave titlul în engleză, Decizia de a pleca titlul în română

Este filmul Decizia de a pleca pe HBO Max

Din păcate filmul Decizia de a pleca / Decision to Leave încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Decizia de a pleca pe Netflix?

Din păcate filmul Decizia de a pleca / Decision to Leave încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Decizia de a pleca

Un bărbat cade de pe un vârf de munte și moare. Detectivul responsabil, Hae-joon (PARK Hae-il), vine să o întâlnească pe soția mortului, Seo-rae (TANG Wei). „Îmi fac griji când nu se întoarce de pe munte, crezând că ar putea muri până la urmă.” Seo-rae nu dă niciun semn de agitație la moartea soțului ei. Cu comportamentul ei atât de diferit de cel al unei rude îndoliate, poliția o consideră suspectă. Hae-joon o interoghează pe Seo-rae și, în timp ce o urmărește o perioadă de timp, simte că își dezvoltă încet un interes pentru ea. Între timp, Seo-rae, greu de citit, în ciuda faptului că este suspectată de crimă, acționează cu îndrăzneală față de Hae-joon. Un suspect care își ascunde adevăratele sentimente. Un detectiv care își suspectează și își dorește suspectul.


Trailer la filmul "Decizia de a pleca / Decision to Leave" 2022 Heojil kyolshim


Trailerul subtitrat în limba română la filmul dramă și mister Decizia de a pleca (2022) cu actorii Tang Wei, Park Hae-il, Lee Jung-hyun, Go Kyung-Pyo, Jung Yi-seo, Jeong Min Park, Lee Jung-hyun, Seo Hyun-woo, Teo Yoo și Hak-joo Lee și regizat de Park Chan-wook.


Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Ciprian Teodorescu a spus…
Este superb filmul, mergeti si vedeti-l.