Header Ads Widget

Crăciunul cu tine (Film romantic Netflix 2022) Christmas with You Trailer și detalii

Film comedie romantică produs de Netflix "Crăciunul cu tine" 2022 cu actorii: Freddie Prinze Jr., Aimee Garcia și Gabriel Sloyer. Trailer subtitrat, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Christmas with You".


Despre filmul Crăciunul cu tine

Crăciunul cu tine / Christmas with You este un film american de comedie romantică din 2022, regizat de Gabriela Tagliavini după un scenariu scris de Paco Farias și Jennifer C. Stetson. În film, o vedetă pop căuta inspirație pentru un hit de sărbători și îndeplinește dorința unei admiratoare ce voia să o întâlnească și are ocazia de a găsi adevărata iubire. În rolurile principale joacă Freddie Prinze Jr. și Aimee Garcia, alături de actorii Gabriel Sloyer, Grace Dumdaw, Deja Monique Cruz, Helena Betancourt, Lawrence J. Hughes, Matthew Grimaldi și Cedric Cannon în roluri secundare.


Filmul romantic și comedie Crăciunul cu tine / Christmas with You este produs de companiile GMT Films și Netflix Studios și va fi lansat online și subtitrat în România în data de 17 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix România.


Sinopsis Netflix film Crăciunul cu tine

Filmul urmărește o vedetă pop care este epuizată în carieră și evadează într-un orășel unde găsește nu numai inspirație, ci și o doză de dragoste.





Distribuție Actori în filmul Crăciunul cu tine:

Freddie Prinze Jr., Aimee Garcia, Gabriel Sloyer, Grace Dumdaw, Deja Monique Cruz, Helena Betancourt, Lawrence J. Hughes, Matthew Grimaldi, Cedric Cannon, Zenzi Williams, Elisa Bocanegra, Nicolette Stephanie Templier, Emily Davidson, Sammy Peralta, Alexander Ramirez, Benjamin Brody

Regizor: Gabriela Tagliavini

Scenariști: Paco Farias, Jennifer C. Stetson

Genul filmului: Comedie, Familie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 17 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 17 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: America

Cunoscut și ca
Christmas with You titlul original, Crăciunul cu tine titlul în română

Este filmul Crăciunul cu tine pe Netflix

Da, filmul Crăciunul cu tine este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 17 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Crăciunul cu tine

Epuizată de propria carieră, vedeta pop Angelina evadează și caută să îndeplinească dorința unei tinere fane dintr-un orășel de provincie din statul New York, unde descoperă inspirația pentru a-și revitaliza cariera și o șansă de a se bucura de o iubire adevărată.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Crăciunul cu tine (2022) Christmas with You

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Crăciunul cu tine (2022) cu actorii Freddie Prinze Jr., Aimee Garcia, Gabriel Sloyer, Grace Dumdaw, Deja Monique Cruz, Helena Betancourt, Lawrence J. Hughes, Matthew Grimaldi și Cedric Cannon și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii