Header Ads Widget

Crăciunul cade la fix (Film romantic de Crăciun Netflix 2022) Falling for Christmas Trailer și detalii

Film comedie romantică de Crăciun produs de Netflix "Crăciunul cade la fix" 2022 cu actorii: Lindsay Lohan, Chord Overstreet și George Young. Trailer subtitrat în limba română, disponibilitate pe Netflix, descriere și dată de lansare pentru filmul "Falling for Christmas".


Despre filmul Crăciunul cade la fix

Crăciunul cade la fix / Falling for Christmas este un film american de comedie romantică de Crăciun regizat de Janeen Damian, în debutul său regizoral, după un scenariu scris de Jeff Bonnett și Ron Oliver. Filmul o are în rolul principal pe actrița Lindsay Lohan, alături de Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner și Olivia Perez în roluri secundare. Acesta marchează primul rol al lui Lindsay Lohan într-o producție majoră în peste un deceniu, după o serie de eșecuri în carieră în timp ce își revine din dependență și probleme legale. Brad Krevoy și Michael Damian sunt producători ai filmului, care a fost anunțat pentru prima dată în mai 2021 și a început producția în Utah în noiembrie 2021.


Filmul romantic de comedie Crăciunul cade la fix / Falling for Christmas este programat să fie lansat în România online și subtitrat pe 10 noiembrie 2022 pe platforma de streaming Netflix.


Sinopsis Netflix film Crăciunul cade la fix

O moștenitoare a unui hotel proaspăt logodită, răsfățată, suferă de amnezie totală după un accident de schi și se trezește în grija unui proprietar de cabană și a fiicei sale inteligente în zilele premergătoare Crăciunului.





Distribuție Actori în filmul Crăciunul cade la fix:

Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Blythe Howard, Aliana Lohan, Chase Ramsey, Olivia Perez, Sean Dillingham, Alireza Mirmontazeri, Kate Rachesky, Antonio D. Charity, Alejandra Flores, Kylie Rohead, Cat Hammons, Chad Wright, Mario DeAngelis, Sila Agavale, Lonzo Liggins, William 'Bus' Riley, Allan Groves, Colleen Mooney Wright, Omar Wilder, Arthur Anderson, Ron Beth, Rowan Cooper, Oscar Rudecindo, Samuel Campbell, Robert Daniels

Regizor: Janeen Damian

Scenariști: Jeff Bonnett, Ron Oliver

Genul filmului: Comedie, Romantic, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 10 noiembrie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 10 noiembrie 2022 online subtitrat pe Netflix România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Netflix

Țară: SUA

Cunoscut și ca
Falling for Christmas titlul original, Crăciunul cade la fix titlul în română

Este filmul Crăciunul cade la fix pe Netflix

Da, filmul Crăciunul cade la fix este pe platforma de streaming Netflix și îl puteți vedea online și subtitrat începând cu data de 10 noiembrie 2022 aici pe Netflix România.


Descrierea filmului Crăciunul cade la fix

În zilele premergătoare Crăciunului, o moștenitoare tânără și proaspăt logodită se confruntă cu un accident de schi. După ce a fost diagnosticată cu amnezie, ea se trezește în grija frumosului proprietar de cabană și a fiicei acestuia.


Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer subtitrat la filmul Crăciunul cade la fix (2022) Falling for Christmas

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie romantică Crăciunul cade la fix (2022) cu actorii Lindsay Lohan, Chord Overstreet, George Young, Jack Wagner, Blythe Howard, Aliana Lohan, Chase Ramsey, Olivia Perez, Sean Dillingham, Alireza Mirmontazeri și Kate Rachesky și produs de Netflix.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii