Header Ads Widget

Corset (Film biografic 2022) Corsage Trailer subtitrat și Detalii

Film biografic și dramă "Corset" 2022 cu actorii Vicky Krieps, Florian Teichtmeister și Katharina Lorenz. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Corsage".


Despre filmul Corset

Corsage (Corsaj) este un film dramă din 2022, coprodus la nivel internațional, scris și regizat de Marie Kreutzer. În distribuția filmului îi avem pe actorii Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Katharina Lorenz, Jeanne Werner, Alma Hasun, Manuel Rubey, Finnegan Oldfield, Aaron Friesz, Rosa Hajjaj, Lilly Marie Tschörtner și Colin Morgan.


Filmul dramă biografică Corset / Corsage este o coproducție între Austria, Germania, Luxemburg și Franța. A avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes 2022 pe 20 mai 2022, în secțiunea Un Certain Regard. A fost lansat în Austria și Germania pe 7 iulie 2022 și este programat să fie lansat în Franța pe 25 ianuarie 2023.


Sinopsis la filmul Corset

O relatare fictivă a unui an din viața împărătesei Elisabeta a Austriei. În Ajunul Crăciunului din 1877, Elisabeth împlinește 40 de ani și este considerată oficial o bătrână și începe să încerce să-și mențină imaginea publică, cândva idolatrată pentru frumusețea ei.





Distribuție Actori în filmul Corset

Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Katharina Lorenz, Jeanne Werner, Alma Hasun, Manuel Rubey, Finnegan Oldfield, Aaron Friesz, Rosa Hajjaj, Lilly Marie Tschörtner, Colin Morgan, Ivana Urban, Alexander Pschill, Raphael von Bargen, Regina Fritsch

Regizor
Marie Kreutzer

Scenarist
Marie Kreutzer

Genul filmului
Biografic, Dramă, Istoric, Filme 2022

Data de lansare
20 mai 2022 Festivalul de Film de la Cannes, 7 iulie 2022 în cinematografele din Austria și Germania

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Corsage titlul original, Corsaj titlul în română

Este filmul Corset pe HBO Max

Din păcate filmul Corset / Corsage încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Corset pe Netflix?

Din păcate filmul Corset / Corsage încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Corset

Împărăteasa Elisabeta a Austriei este idolatrizată pentru frumusețea ei și renumită pentru că inspiră tendințele modei. Dar, în 1877, „Sissi” își sărbătorește 40 de ani și trebuie să lupte pentru a-și menține imaginea publică prin șiretul corsetului din ce în ce mai strâns. În timp ce rolul Elisabetei a fost redus împotriva dorințelor ei la pur performativ, foamea ei de cunoaștere și pofta de viață o fac din ce în ce mai agitată la Viena. Călătorește în Anglia și Bavaria, vizitând foști iubiți și vechi prieteni, căutând entuziasmul și scopul tinereții ei. Cu un viitor de îndatoriri strict ceremoniale puse în fața ei, Elizabeth se răzvrătește împotriva imaginii hiperbolizate despre ea însăși și vine cu un plan pentru a-și proteja moștenirea.


Trailer subtitrat la filmul "Corsage" 2022 Corset

Trailerul subtitrat în limba română la filmul biografic și dramă Corset (2022) cu actorii Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Katharina Lorenz, Jeanne Werner, Alma Hasun, Manuel Rubey, Finnegan Oldfield, Aaron Friesz și Rosa Hajjaj și regizat de Marie Kreutzer.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii