Header Ads Widget

Control (Film sf 2022) Trailer și Detalii

Film sf "Control" 2022 cu actorii Sara Mitich, George Tchortov și Evie Loiselle. Trailer, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Control".


Despre filmul Control

Control este film canadian ștințifico-fantastic din 2022 regizat de James Mark după un scenariu scris împreună cu Matthew Nayman. Filmul îi are în rolurile principale ale distribuției pe actorii Sara Mitich, George Tchortov, Evie Loiselle și Karen LeBlanc.


Filmul sf canadian Control este produs de compania Kemodo Entertainment și a avut premiera mondială la Festivalul de Film FrightFest, fiind apoi lansat limitat pe 23 Septembrie 2022 în cinematografele americane.


Sinopsis la filmul Control

O femeie este închisă de o organizație misterioasă care intenționează să-și testeze abilitățile psihice latente.

Distribuție Actori în filmul Control

Sara Mitich, George Tchortov, Evie Loiselle, Karen LeBlanc

Regizor
James Mark

Scenarist
James Mark, Matthew Nayman

Genul filmului
SF, Filme 2022

Data de lansare
28 August 2022 la Festivalul de Film FrightFest, 23 Septembrie 2022 limitat în cinematografele americane

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Control titlul original, Control titlul în română

Este filmul Control pe HBO Max

Din păcate filmul Control încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Control pe Netflix?

Din păcate filmul Control încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Control

O mamă închisă într-o cameră dură este forțată de o voce necunoscută să îndeplinească provocări din ce în ce mai dificile dacă dorește să salveze viața fiicei sale. Pe măsură ce frecvența și intensitatea sarcinilor amenință să o copleșească, ea trebuie să pună cap la cap jumătăți de amintiri din viața ei de di-nainte de închisoare, dacă vrea să-și asigure libertatea, să-și salveze copilul și să scape de acest coșmar trăit cu ochii deschiși. CONTROL este un film cu mister SF extrem de palpitant care te va face să ghicești până în ultimele momente.


Trailer la filmul "Control" 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii