Header Ads Widget

Mărturisește, Fletch (Film comedie 2022) Confess, Fletch Trailer subtitrat și Detalii

Film comedie "Mărturisește, Fletch" 2022 cu actorii Lorenza Izzo, Jon Hamm și Anna Osceola. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, disponibilitate pe HBO Max și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Confess, Fletch".


Despre filmul Mărturisește, Fletch

Mărturisește, Fletch / Confess, Fletch este un film american de comedie și crime din 2022, regizat de Greg Mottola, care a scris scenariul împreună cu Zev Borow. Bazat pe romanul cu același nume al lui Gregory Mcdonald din 1976, filmul îi are în distribuție pe Jon Hamm, Lorenza Izzo, Marcia Gay Harden, Kyle MacLachlan, Roy Wood Jr. și John Slattery. Este a treia ediție din seria Fletch, după Fletch (1985) și Fletch Lives (1989), și primul care nu îl are în rolul principal pe Chevy Chase.


Filmul Mărturisește, Fletch / Confess, Fletch a fost lansat într-o serie limitată de cinematografe și pe video premium la cerere pe 16 septembrie 2022, urmat de o premieră la Showtime pe 28 octombrie 2022. Confess, Fletch a primit recenzii în general pozitive. Filmul va avea lansarea în cinematografele din România pe 4 Noiembrie 2022.


Sinopsis la filmul Mărturisește, Fletch

După ce a devenit principalul suspect în mai multe crime, Fletch se străduiește să-și demonstreze nevinovăția în timp ce caută simultan colecția de artă furată a logodnicei sale.





Distribuție Actori în filmul Mărturisește, Fletch

Lorenza Izzo, Jon Hamm, Anna Osceola, Marcia Gay Harden, Lucy Punch, Ayden Mayeri, Kyle MacLachlan, John Slattery, Robert Picardo, Annie Mumolo, Noel Ramos, Roy Wood Jr., Eugene Mirman, Heidi Garza, Erica McDermott, John Behlmann, Kenneth Kimmins, Elizabeth Goodfellow, Owen Burke, Levon Panek, Cher Lynn, Marilyn Swick, Ashley Albrizio, Caitlin Zerra Rose, Domenico Del Giacco, Gene Amoroso, David Torres Jr., Aaron Andrade, Sarah Ismail, Sam Xu, Tierre Diaz, Liz Cameron, Nathan Porter, Shawn Fitzgibbon, Marina Re, Tj Ciarametaro, Omar Moustafa Ghonim, D-Tension, Jeff Bouffard, Greg McMorrow, Frederick Stratton, Michael Balzano III, Daniel Baek, Gina Barber, Wendy Bellevue, Justin Thibault

Regizor
Greg Mottola

Scenarist
Zev Borow, Greg Mottola

Genul filmului
Comedie, Crime, Filme 2022

Data de lansare
16 Septembrie 2022 limitat în cinematografele americane și online pe internet

Premiera în România
4 Noiembrie 2022 în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Confess, Fletch titlul original, Confess, Fletch titlul în română

Este filmul Mărturisește, Fletch pe HBO Max

Din păcate filmul Mărturisește, Fletch / Confess, Fletch încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul Mărturisește, Fletch pe Netflix?

Din păcate filmul Mărturisește, Fletch / Confess, Fletch încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Mărturisește, Fletch

În această încântătoare și distractivă comedie, Jon Hamm îl joacă pr Fletch, fermecător și nesfârșit de supărător, care devine principalul suspect într-un caz de crimă în timp ce caută o colecție de artă furată. Singura modalitate de a-și dovedi nevinovăția? Aflați care din lunga listă de suspecți este vinovatul - de la excentricul negustor de artă și un playboy dispărut la un vecin nebun și iubita italiană a lui Fletch. Crima, de fapt, nu a fost niciodată atât de dezorganizată.


Trailer la filmul "Confess, Fletch" 2022 Mărturisește, Fletch

Trailerul subtitrat în limba română la filmul de comedie Mărturisește, Fletch (2022) cu actorii Lorenza Izzo, Jon Hamm, Anna Osceola, Marcia Gay Harden, Lucy Punch, Ayden Mayeri, Kyle MacLachlan, John Slattery, Robert Picardo și Annie Mumolo și regizat de Greg Mottola.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii