Header Ads Widget

Catherine cea îndărătnică (Film aventuri Amazon Prime 2022) Catherine Called Birdy Trailer și Detalii

Film de aventuri "Catherine cea îndărătnică" 2022 cu actorii Bella Ramsey, Billie Piper și Andrew Scott. Trailer, Descriere, disponibilitate pe Amazon Prime și Netflix și dată de lansare pentru filmul "Catherine Called Birdy".


Despre filmul Catherine cea îndărătnică

Catherine cea îndărătnică / Catherine Called Birdy este un film britanic american de comedie medievală din 2022 scris și regizat de Lena Dunham, bazat pe romanul cu același nume din 1994 al lui Karen Cushman. Filmul o are pe Bella Ramsey în rolul personajului principal, alături de actori precum Andrew Scott, Billie Piper, Joe Alwyn, Dean-Charles Chapman, Ralph Ineson și Russell Brand.


Filmul de aventuri Catherine cea îndărătnică / Catherine Called Birdy a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto pe 12 septembrie 2022. A fost lansat într-o lansare limitată pe 23 septembrie 2022, de către Amazon Studios, înainte de difuzarea pe Prime Video pe 7 octombrie 2022. În România, filmul a fost lansat online și subtitrteat pe platforma de streaming Amazon Prime Video România în data de 7 octombrie 2022.


Sinopsis la filmul Catherine cea îndărătnică

O fată de 14 ani din Anglia medievală navighează prin viață și evitând potențialii pretendenți pe care îi are în minte tatăl ei.





Distribuție Actori în filmul Catherine cea îndărătnică

Bella Ramsey, Billie Piper, Andrew Scott, Lesley Sharp, Joe Alwyn, Sophie Okonedo, Paul Kaye, Dean-Charles Chapman, Isis Hainsworth, Archie Renaux, Michael Woolfitt, David Bradley, Mimi Ndiweni, Ralph Ineson, Rita Bernard-Shaw, Jake Middleton Cooke, Adam Aziz, Saskia Chana, Jamie Demetriou, Akemnji Ndifornyen, Russell Brand, Christophe Tek, Angus Wright, Jacob Avery, Douggie McMeekin, Lawrence Hodgson-Mullings, Bola Latunji, Jessica Ellis, Jordan Adene, Tyler Howitt, Jeffery Kissoon, Moya Brady, Ramesh Nair, Tim Bevan

Regizor
Lena Dunham

Scenarist
Lena Dunham

Genul filmului
Aventuri, Filme 2022

Data de lansare
12 Septembrie 2022 la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, 7 octombrie 2022 pe internet pe platforma Amazon Prime Video

Premiera în România
7 octombrie 2022 online subtitrat pe internet pe platforma Amazon Prime Video România

Unde poate fi văzut online subtitrat filmul în România: pe Amazon Prime Video România

Cunoscut și ca
Catherine Called Birdy titlul original, Catherine cea îndărătnică titlul în română

Este filmul Catherine cea îndărătnică pe Amazon Prime România

Da, filmul de aventuri Catherine cea îndărătnică / Catherine Called Birdy este disponibil pe Amazon Prime România și îl puteți vedeaonline și subtitrat aici.

Este filmul Catherine cea îndărătnică pe Netflix?

Din păcate filmul Catherine cea îndărătnică / Catherine Called Birdy încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Catherine cea îndărătnică

Anul? 1290. În satul medieval englezesc Stonebridge, Lady Catherine (cunoscută sub numele de Birdy) este cel mai mic copil al Lordului Rollo și al Lady Aislinn. Locul ei de joacă este Stonebridge Manor, o casă care, la fel ca familia, a cunoscut zile mai bune. Sărac din punct de vedere financiar și cu totul lacom, Rollo își vede fiica ca fiind calea lui de ieșire din ruina financiară, căsătorindu-o cu un bărbat bogat pentru bani și pământ. Dar Birdy, la fel ca toate marile eroine adolescente, este plină de spirit, deșteaptă și aventuroasă și gata să îndepărteze orice pretendent care vine s-o pețescă în moduri din ce în ce mai ingenioase. Imaginația, sfidarea și credința profundă în propriul ei drept la independență au pus-o pe un curs de coliziune cu părinții ei. Când sosește cel mai josnic pretendent dintre toți, li se prezintă testul suprem al iubirii pentru fiica lor.


Trailer la filmul "Catherine Called Birdy" 2022 Catherine cea îndărătnică


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii