Header Ads Widget

Capra cu trei iezi (Film românesc horror 2022) Trailer și detalii

Film românesc horror și thriller "Capra cu trei iezi" 2022 cu actorii: Maia Morgenstern, Marius Bodochi și Silviu Corbu. Trailer, Descriere, unde poate fi văzut online și lansare pentru filmul "Capra cu trei iezi".


Despre filmul românesc Capra cu trei iezi

Capra cu trei iezi este un film românesc de groază și suspans din 2022 regizat de Victor Canache după un scenariu scris chiar de el. Filmul este bazat pe povestea Capra cu trei iezi de Ion Creangă și încearcă să ofere publicului o nouă perspectivă, una care oferă imaginea reală a tragediei, dincolo de personificari și de cântece vesele. În rolurile principale ale filmului îi găsim pe actorii români Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Silviu Corbu, Răzvan Ilina și Antonio Gavrilă.


Filmul românesc horror și thriller Capra cu trei iezi este produs de compania Casa de Filme Noua și va avea premiera în România în data de 28 octombrie 2022 în cinematografe.


Sinopsis la filmul Capra cu trei iezi

Undeva la țară, o mamă cu trei copii își apără cu orice preț familia de un vechi prieten de familie care între timp s-a transformat în dușman.





Distribuție Actori în filmul Capra cu trei iezi

Maia Morgenstern (Capra), Marius Bodochi (Lupul), Silviu Corbu (Iedul mijlociu), Razvan Ilina (Iedul mare), Antonio Gavrilă (Iedul mic)

Regizor: Victor Canache

Scenariu: Victor Canache

Genul filmului: Horror, Thriller, Filme românești, Filme românești 2022

Cunoscut internațional ca: The Goat and Her Three Kids

Premiera internațională:

Premiera în România: 28 Octombrie 2022 în cinematografe

Unde poate fi văzut online filmul:


Este filmul românesc Capra cu trei iezi pe HBO Max

Din păcate filmul românesc Capra cu trei iezi încă nu este disponibil pe HBO Max. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe platforma HBO Max.

Este filmul românesc Capra cu trei iezi pe Netflix

Din păcate filmul românesc Capra cu trei iezi încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descriere film românesc Capra cu trei iezi

Retrasă de lume, în România rurală din secolul al XIX-lea, o văduvă și mamă a trei copii trebuie să apere ce a mai rămas din familia ei, cu orice preț, de un vechi prieten de familie devenit dușman. Bazat pe una dintre cele mai cunoscute basme populare românești (Capra cu trei iezi de Ion Creangă), acest film își propune să dezvăluie adevărata natură a faimoasei povești de noapte bună și să trateze publicul cu o perspectivă diferită, una care oferă o perspectivă diferită, o privire a cum arată tragedia dincolo de cântecele fericite și personajele amabile.



Trailer online la filmul românesc Capra cu trei iezi 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii